Ryzen 5 1600 ile GTX 1050 Ti vs RX 570

borangoden

Femtopat
Daha fazla  
Merhabalar PC toplamayı düşünüyorum.
Gigabyte A320M S2H anakart.
Ryzen 5 1600.
8 GB 3000 MHz RAM.
240 GB SSD.
1 TB HDD.
500 Watt PSU.
Son birkaç haftadır araştırıyorum. Ekran kartı konusunda GTX 1050 Ti ve RX 570 arasında kaldım. Hangisini tercih etmeliyim? Sistemde bir hata var mı daha iyi olabilir mi? Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

bütçeniz nedir r5 1600 eskide kaldı bence başka seçenekler bakın ekran kartı olarakta rx 5500xt. Bütçe belirtin yardımcı olayım

Tabii ki de RX 570. Konu açmanız bile saçma olmuş, keşke diğer konulara baksaydınız.

Hangi SSD, hangi HDD, hangi RAM, hangi PSU? Doğru düzgün bir şekilde belirtin, öyle yorumlayalım.

Ekran kartı konusu tartışmaya açık bile değil, tabiki RX 570. Sistem geneline bakacak olursak RAM yetersiz gelebilir. Eğer sistemi topladıktan sonra uzun bir süre yükseltme yapmayı düşünmüyorsanız PSU yeterli ancak herhangi bir ekran kartı yükseltmesi yapmanız durumunda PSU yetersiz kalıcaktır. Tamamen şahsi fikrim olarak eklemek istediğim son fikir HDD almaman çünkü artık devri bitiyor, fotoğraf/video depolama gibi bir hedefin yoksa 480 GB SSD almanı tavsiye ederim. Aynı anda birden fazla büyük çaplı oyun (genelde hikayeli, online oyunların pek fazla değil onlara nazaran) oynamıyorsan 480GB sana yetecektir.

Tabi arkadaşların da söylediği gibi bileşenlerin markaları da çok önemli bir nokta, söylersen daha fazla yardımcı olabiliriz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…