Ryzen 5 1600 ile GTX 1060 sistem toplama

SmolderaS

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Resim olarak ekledigim sistemi eger sizlerden gecer oy alirsam :D hemen siparisini verecegim. Kafami karistiran ise RAM'ler oldu. Anakartin sitesinde RAM olarak 2933 MHz destekledigi yaziyor. Önce su RAM'leri sepete ekledim (16GB Corsair Vengeance LPX schwarz DDR4-3000 DIMM CL15 Dual Kit) daha sonra vazgeçtim bir sorun ile karsilasirim diye ve resimde olan RAM'leri ekledim. Sorum ise 3000 MHz RAM'leri alsam herhangi bir sorun ile karsilasir miyim? Diger bir sorum ise 3000MHz yerine ekledigim RAM'ler 2400 MHz bu ikisi arasinda nasil bir fark var ? 3000 MHz yerine 2400 olmasi sistemde nasil bir etki yaratir? Son olarak islemci yaninda verdikleri sogutucu beni biraz idare eder mi ? O.C falan yapilmayacak ama uzun süreli oyun oynayacagim.
Ekran Alıntısı3.JPG

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran karti olarak msi 30 € Iade ediyormus. Bende bu karti alacagim MSI GTX 1070 Armor 8G OC.
Insallah bir sorun ile karsilasmam.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı