Ryzen 5 1600 RX570 sistem alınır mı?

RAM'i 8 GB 3000MHz alıp kullanır mı? Kasa belki ileride değiştirebilirim.

Sistem 2.el Letgo'da buldum öneriniz için teşekkür ederim

Dostum A320 ile B450 arasındaki farkı hissetmezsin bile bir de zaten A320'den B450'ye geçmek dünyadaki en mantıksız şey en az X veya Z serisinden başlanmalı
@ArdaMert uçuş seviyesi falan demedim. Bilmiyorsan araştır chipset farklarını. Onlarca konuya bakmaya çalışıyorum sana laf yetiştiremem şu an.

O zaman senin yerine söyleyeyim en belirgin chipset farkı storemidir bu da SSD ile harddisk in tek bir disk haline gelmesini sağlar daha önemli bir şey yok.(OC dışında)

İkinci el bakmak yerine önerdiğim sistemi toplayabilirsiniz. Ayrıca B450M S2H modelinde Mosfet soğutucu bulunuyor. 3200 MHz RAM'e kadar desteği var. 4x2 2666 MHz ile Bellek Slotları dolar. 8 GB 3000 MHz Single Channel almak daha iyi.

RAM'i tek kanal 8 GB 3000MHz tercih edin, ileride yükseltirsiniz. Direkt 8 GB ile iki kanalı doldurmak mantıklı değil.

Ekran kartını da ITX model yerine çift fanlı modele bakın derim.
rami 8gb 3000MHZ alırım ekran kartı ise msı rx570 8gb oc
GDDR5 256 bit
alırım sizce böyle iyi olur mu ? pc

Öneriniz için teşekkür ederim

Evet, daha iyi. Ayrıca net bütçeniz nedir?

RX 570 için 4 GB yeterli olur.

Bütçem tam belirli değil PlayStation'u takas düşünüyorum bu bilgisayar ile sizce takas yapsam olur mu? Update ederim sizin dediğiniz gibi.

Sıfır fiyatı ortalama 3350 TL olan bir sistem. Para ile alınacaksa alınmasın, PS4 ile takas ben olsam yapmazdım gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…