Ryzen 5 1600 RX580 sistem toplama

Mustafamert77

Kilopat
Daha fazla  
Linkdeki toplama bilgisayarı almayı düşünüyorum, bütçem en fazla 3.000TL. Önerebileceğiniz bir şey var mı?
Kendim toplamayı düşünmüştüm R5 2600 ile RX 580 kullanıcaktım ancak darboğaz ölçüm sitesinde %18'lik bir darboğaz olur gözüküyor. R5 1600 ile ise bu darboğaz %7'ye iniyor. Sizce 300 lira daha koyup R5 2600 işlemci mi almalıyım yoksa R5 1600 iyi midir bu ekran kartı için?

RX 580 ile bu işlemciler darboğaz yapmaz. Yapamaz. R5 2600 daha iyi olmasına rağmen R5 1600 ü daha iyi olarak gösteren siteyi bir daha asla kullanmamanızı tavsiye ederim. R5 2600 daha güncel ve daha iyi ancak piyasada dolaşan 1600 ler B2 yani revizyonlu olanlar ve fiyat farkına değmeyecek kadar düşük bir fark var 2600 ile arasında. Bütçenize hangisi uygunsa onu alın ancak aradaki farka değmeyeceğini göreceksiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Batuhan Bolat 'ın da dediği gibi 1600 ve 2600 arasında fark yok aşırı derecede. Bu sisteme bir bakın sizin verdiğiniz linkteki kasanın hava akışının iyi olacağını sanmıyorum.

Monitörlü 3000₺ idi stok bitmiş, takip etmek isteyebilirsin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Monitörlü 3000₺ idi stok bitmiş, takip etmek isteyebilirsin:

Benim verdiğim linkte kendim toplamıştım fikir oluşturması açısından bu arkadaşın önerdiği daha mantıklı bu şekilde hazır sistemler daha ucuza geliyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı