Demek istediğimi yanlış anladınız toplamaya çalıştığım sistem o şu an elimdeki bilgisayar 4 GB rama sahip, bozulmasaydı oldukça yavaş bir hdd'ye ekran kartı olmayan, Intel Pentium'un[çift çekirdek %70 kullanım sadece edge açık] eski işlemcilerinden birine sahip bir bilgisayar.
Demek istediğimi yanlış anladınız toplamaya çalıştığım sistem o şu an elimdeki bilgisayar 4 GB rama sahip, bozulmasaydı oldukça yavaş bir hdd'ye ekran kartı olmayan, Intel Pentium'un[çift çekirdek %70 kullanım sadece edge açık] eski işlemcilerinden birine sahip bir bilgisayar.
Corsair lpx 3600 kullanıyorum bende çok memnunum. Eğerki sistemi yeni toplayacaksan 1600 yerine AF tercih et derim. Eğerki sabırlıysan Letgoda deneyerek almak şartı ile 2600 bile olabilir. Çünkü değişken fiyatlarla güzel şeyler bulursun. Ben 3600ü sıfırı 1750 TL iken mesela Letogda 240gb ssd ile 1100 TL ye aldım 2 haftalık.
Corsair LPX 3600 kullanıyorum bende çok memnunum. Eğer ki sistemi yeni toplayacaksan 1600 yerine af tercih et derim. Eğer ki sabırlıysan Letgo'da deneyerek almak şartı ile 2600 bile olabilir. Çünkü değişken fiyatlarla güzel şeyler bulursun. Ben 3600ü sıfırı 1750 TL iken mesela letogda 240GB SSD ile 1100 TL'ye aldım 2 haftalık.