Ryzen 5 1600 Sistem Sıcaklık Değerleri

CanBomonti

Megapat
Daha fazla  
  • Ryzen 1600 boşta:30-45, yükte: 47-60 derece
  • AB350M Anakart boşta:35-45, yükte: 42-52 derece
  • GTX 1060 6 GB en fazla 66 derece gördü ve 60 derece altında olduğu sürece fanları çalışmamaya ayarlı.

Çift monitör kullanıyorum, 2. monitörde sürekli Spotify ve Discord gibi uygulamalar açık; Oynadığım oyunlar da Rainbow, PUBG, GTA 5 vb. üst düzey ve sistemi zorlayan oyunlar. Sizce bu ısı değerleri bu kullanıma ve Antalya gibi daha şimdiden nemin hissettirdiği hariç 30 derece olan bir yere göre normal midir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sıcaklık değerleri gayet normal.
Hatta bana normalin de altında gibi geldi
Çok teşekkürler ilginiz için. Ancak şöyle bir şey var;2. monitörü taktığımdan beri ekran kartı boşta 55-60 derece arası değişiyor ancak buna rağmen oyunlarda ki sıcaklık aynı. Bir de şu var şehirde sıcaklık arttıkça oyunlar ekran kartını zorlamaya başladı. O yüzden size sormak istiyorum. Ben işlemci ve ekran kartım kaç dereceye gelince endişe içine düşmeliyim?Buna cevap alabilirsem böylece tekrar tekrar konu açmak zorunda kalmamış olurum. İnternette işlemci için 80 derece ekran kartı için 85 derece sınır olmalı gibi konular okudum ancak emin olmak istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…