K Kerem.Calkin Hectopat Katılım 23 Eylül 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2017 #1 Yeni bir bilgisayar alacağım ve size danışmak istedim. Parçalar uyumlu ise değiştirmek istemiyorum. Ekran kartı olarak AMD RX 580 Strix modelini alacağım. Sizce iyi mi ve fiyatı ne kadar? Stoklara gelince 2-3 ay gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Eylül 2017
Yeni bir bilgisayar alacağım ve size danışmak istedim. Parçalar uyumlu ise değiştirmek istemiyorum. Ekran kartı olarak AMD RX 580 Strix modelini alacağım. Sizce iyi mi ve fiyatı ne kadar? Stoklara gelince 2-3 ay gibi.
Mrkara41 Kilopat Katılım 29 Haziran 2017 Mesajlar 195 Makaleler 1 25 Eylül 2017 #2 Kerem.Calkin dedi: Yeni bir bilgisayar alacağım ve size danışmak istedim. Parçalar uyumlu ise değiştirmek istemiyorum. Ekran kartı olarak AMD RX 580 Strix modelini alacağım. Sizce iyi mi ve fiyatı ne kadar? Stoklara gelince 2-3 ay gibi. Eki Görüntüle 260581 Genişletmek için tıkla... Kardeşim sana bir tavsiye alırken güncel işlemci almaya dikkat et Ghz değerlerine dikkat et aynı kartın farklı değerde işlemcileri var.
Kerem.Calkin dedi: Yeni bir bilgisayar alacağım ve size danışmak istedim. Parçalar uyumlu ise değiştirmek istemiyorum. Ekran kartı olarak AMD RX 580 Strix modelini alacağım. Sizce iyi mi ve fiyatı ne kadar? Stoklara gelince 2-3 ay gibi. Eki Görüntüle 260581 Genişletmek için tıkla... Kardeşim sana bir tavsiye alırken güncel işlemci almaya dikkat et Ghz değerlerine dikkat et aynı kartın farklı değerde işlemcileri var.
Kleium Hectopat Katılım 12 Eylül 2017 Mesajlar 120 26 Eylül 2017 #3 RX 580 Strix modelinde sorun yaşayan insanlar var. RX 580 fiyatına gidin GTX 1070 alın. Darboğaz sözkonusu dahi olmaz.
RX 580 Strix modelinde sorun yaşayan insanlar var. RX 580 fiyatına gidin GTX 1070 alın. Darboğaz sözkonusu dahi olmaz.