Ryzen 5 1600 sistem toplama

Bütçe
3000-3500

llllllllll

Centipat
Katılım
10 Mayıs 2020
Mesajlar
113
Çözümler
1
Merhaba arkadaşlar,
Öncelikle hepinize iyi günler iyi forumlar dilerim. Konu başlığında belirttiğim gibi Ryzen5 1600 işlemci üzerine sistem toplamak istiyorum. Henüz sadece işlemciyi almış bulunmaktayım. Önümüzdeki ay sonuna kadar sistemimi toplamak istiyorum. Bu süreçte bana yardımcı olabileceğini düşünerek bu konu başlığını açmış bulunuyorum.
Bütçem ortalama 3000-3500 TL arasında. Listeme eklediğim ve almayı düşündüğüm diğer parçaları buraya ekleyeceğim. Değerli görüşlerinizi ve önerilerinizi bekliyorum.

PSU- Cooler Master MWE 550W 80+ Güç Kaynağı veya FSP Hyper K 600W 80+ Güç Kaynağı
Anakart- Gigabyte B450M H 3600MHz veya Gigabyte A320M S2H 3200MHz
Grafik Kartı- Grafik kartı olarak henüz tam bir karara varmamış olmakla birlikte RX570 - RX580 veya GTX 1660 modellerini araştırmaktayım.
Kasa- Power Boost VK-C12B RGB veya Power Boost VK-E03C

Halihazırda almayı düşündüğüm ürünler bunlar olmakla beraber, belirtmiş olduğum ürünlerden fiyat ve performans açısından daha iyi olduğunu düşündüğünüz ürünleri(şunun yerine şunu alabilirsin vs.) belirtirseniz sevinirim.
 
Aynı şekilde ben de parça arıyorum. Anakart olarak B450M S2H öneririm çok bir fiyat farkı yok arada. İşlemciyi, sormamda sakınca yoksa ne kadara ve 1600 AF olarak mı aldınız?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı