1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 29 Mart 2021 #11 omerduman474 dedi: Sizin motor daha az yakar o PSU ve ekran kartından. Genişletmek için tıkla... . Sürprizbozan yardım edin, beni avatarımdaki kız sürmeye başladı, lütfen yardım, golf ile drift atıyor
omerduman474 dedi: Sizin motor daha az yakar o PSU ve ekran kartından. Genişletmek için tıkla... . Sürprizbozan yardım edin, beni avatarımdaki kız sürmeye başladı, lütfen yardım, golf ile drift atıyor
omerduman474 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 117 29 Mart 2021 #12 1.9 TDI dedi: . Sürprizbozan yardım edin, beni avatarımdaki kız sürmeye başladı, lütfen yardım, golf ile drift atıyor Genişletmek için tıkla... Çok geç avatarınız içine ww golf girmiş bunun tıpta çaresi yok anca Volvo'ya çarparak durabilirsin.
1.9 TDI dedi: . Sürprizbozan yardım edin, beni avatarımdaki kız sürmeye başladı, lütfen yardım, golf ile drift atıyor Genişletmek için tıkla... Çok geç avatarınız içine ww golf girmiş bunun tıpta çaresi yok anca Volvo'ya çarparak durabilirsin.
1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 29 Mart 2021 #13 omerduman474 dedi: Çok geç avatarınız içine ww golf girmiş bunun tıpta çaresi yok anca Volvo'ya çarparak durabilirsin. Genişletmek için tıkla... Konu hortlamaya başladı. Sürprizbozan ama kendimi kontrol edemiyorum, direksiyonu öyle bir çeviriyor ki işte bana bindi duramıyorum
omerduman474 dedi: Çok geç avatarınız içine ww golf girmiş bunun tıpta çaresi yok anca Volvo'ya çarparak durabilirsin. Genişletmek için tıkla... Konu hortlamaya başladı. Sürprizbozan ama kendimi kontrol edemiyorum, direksiyonu öyle bir çeviriyor ki işte bana bindi duramıyorum
omerduman474 Hectopat Katılım 27 Eylül 2020 Mesajlar 117 29 Mart 2021 #14 1.9 TDI dedi: Konu hortlamaya başladı. Sürprizbozan ama kendimi kontrol edemiyorum, direksiyonu öyle bir çeviriyor ki işte bana bindi duramıyorum Genişletmek için tıkla... Durması uzun sürmez 1.9 içiyor zaten yine kafası güzeldir.
1.9 TDI dedi: Konu hortlamaya başladı. Sürprizbozan ama kendimi kontrol edemiyorum, direksiyonu öyle bir çeviriyor ki işte bana bindi duramıyorum Genişletmek için tıkla... Durması uzun sürmez 1.9 içiyor zaten yine kafası güzeldir.
1 1.9 TDI Hectopat Katılım 9 Mayıs 2020 Mesajlar 1.610 Çözümler 2 29 Mart 2021 #15 omerduman474 dedi: Durması uzun sürmez 1.9 içiyor zaten yine kafası güzeldir. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan oleey arkamı çarptı ama hiç durmamaktan iyidir yaralandı düştü.
omerduman474 dedi: Durması uzun sürmez 1.9 içiyor zaten yine kafası güzeldir. Genişletmek için tıkla... Sürprizbozan oleey arkamı çarptı ama hiç durmamaktan iyidir yaralandı düştü.