Ryzen 5 1600 sistem

sqny03

Hectopat
Daha fazla  
Elimde A8-5600k işlemcili 2014 yılı APU sistem var. İlkte GT 420 vardı görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti hatası çıkınca bende GT 1030 aldım baktım aynı hata devam ediyor zaten işlemci yeni oynları kaldırmayınca yeni PC toplamaya karar verdim. İşin özü elimde boşta 240 GB SSD ve GT 1030 var.

İstediğim sistem:
2019'da E:K update yapacağım GTX 2050 veya GTX 2060 olacak. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe belirtin biz toplayalım. Çünkü PSU, kasa, anakartı önermiyorum. 12 gün sonra Zen Refresh serisi çıkacak bir de az bekleyin derim.

Öncelikle geç cevapladığım için özür dilerim(banım vardı yazım hatasından). 2000-2400 lira arası bir sistem istiyorum ve kasanın nesi kötü hocam o sadece dış görünüş için değil mi? Bence çok şık duruyor da canavar gibi :D. Zen Refresh 2xxx serisi sanırım Bide hocam anakartın kötü özeliği nedir b350 ile birebir aynı gibi duruyor?

Öncelikle geç cevapladığım için özür dilerim(banım vardı yazım hatasından). 2000-2400 lira arası bir sistem istiyorum ve kasanın nesi kötü hocam o sadece dış görünüş için değil mi? Bence çok şık duruyor da canavar gibi :D. Zen Refresh 2xxx serisi sanırım Bide hocam anakartın kötü özeliği nedir b350 ile birebir aynı gibi duruyor?
20XX değil Ryzen 2 serisi. A320 ile B350 arasında fark var. Kasa alternatifi çok biraz bekleyin toplarız.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı