FaUss
Kilopat

Merhabalar, Ryzen 5 1600, ASUS STRIX RX570, 1 adet RAM, 2 adet Fan'ım var. Bu psuyu almayı düşünüyorum. Yeter mi Watt'ı?

Merhabalar, Ryzen 5 1600, ASUS STRIX RX570, 1 adet RAM, 2 adet Fan'ım var. Bu psuyu almayı düşünüyorum. Yeter mi Watt'ı?
Anladım, teşekkürler.Bildiğim kadarıyla Corsair'in o serisi sorunlu, aşağıdaki modellere bakabilirsin:
XIGMATEK 500W 80+ X-POWER EN40704 12CM FANLI POWER SUPPLY
kampanyalı en ucuz XIGMATEK 500W 80+ X-POWER EN40704 12CM FANLI POWER SUPPLY özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.www.depopark.com
![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
![]()
Zalman ZM500-LXII 500W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Zalman ZM500-LXII 500W Power Supply fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman ZM500-LXII 500W Power Supply özelliklerini incele, 1.410,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Bilgisayar Güç Kaynağı - Power Supply - n11
Bilgisayar Güç Kaynağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Güç Kaynağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
İyi bayramlar, teşekkürlerÖncelikle hayırlı bayramlar, gönül rahatlığıyla yeter![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.