Ryzen 5 1600 sisteme RAM seçimi

YiğitSRN

Hectopat
Daha fazla  
Anakart: B350M-A ASUS Prime.
İşlemci: Ryzen 5 1600.
Ekran kartı: RX 580 4 GB Sapphire Nitro+
Merak ettiğim bir şey var, anakartım RAM MHz'ini görebilecek mi? 3000 3200 MHz alıp sıkıntı yaşamak istemiyorum, teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Patriot Viper'a niye almayın dediniz? Merak ettim de.

Ryzen sistemlerde çok uyumsuzlukları var. Ürün yorumlarında görebilirsiniz. Onun yerine fiyatı düşünce Crucial almak daha mantıklı. AMD olması nedeniyle OC yapılabilir. Viper da XMP açınca ya sistem yeniden başlıyor yada oyun anında bilgisayar siyah ekranda kalıyor.

Görür. Alırken dikkat etmeniz gereken Dual Channel alıyorsanız aynı RAM olsunlar. Ve Patriot Viper almayın.
Peki, sürekli sistem de 8gb olduğundan dolayı kaybettim yeni bir RAM almaya karar verdim şu anki kullanıdığım RAM HyperX 8gb 2666 mhz bunu çıkartacağım, HyperX nasıldır?

Peki, sürekli sistem de 8 GB olduğundan dolayı kaybettim yeni bir RAM almaya karar verdim şu anki kullanıdığım RAM HyperX 8 GB 2666 MHz bunu çıkartacağım, HyperX nasıldır?

HyperX RAM'leri fena olmuyor genellikle. Onun ile aynı özellikte RAM alabilirsiniz. Veya onu çıkartıp 3200MHz'lik sıfırdan bir kit alabilirsiniz. Karar sizin performans farkı olur.

HyperX RAM'leri fena olmuyor genellikle. Onun ile aynı özellikte RAM alabilirsiniz. Veya onu çıkartıp 3200MHz'lik sıfırdan bir kit alabilirsiniz. Karar sizin performans farkı olur.
O rami çıkarttıktan sonra ne almalıyım sizce HyperX olarak devam mı edeyim?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı