Ryzen 5 1600 ve GTX 1050 Ti CS:GO Düşük FPS Sorunu

Daha fazla  
1050 Ti, Ryzen 1600, RAM 8x2 Corsair 3000 MHz. Driverlar güncel, Xbox kapalı bir durumda. FPS 120 sabitlenmiş bir şekilde duruyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hemen suçu AMD'ye atmayalım. Konsol'u açıp ''bilmiyorsanız Tab tuşunun üstündeki çizgili e tuşu ile açılıyor'' fps_max_0 yazar mısınız? Galiba o ayar şuan fps_max_120 de olduğu için sabit 120 FPS alıyorsunuz.

Ama öncelikle ayarlardan geliştirici konsolunu etkinleştir ayarını açık olarak değiştirmeniz gerekmekte.

Gülüyorum gerçekten İntel iyidir laflarına sanki 100 FPS fazla veriyormuş gibi söylüyorlar. Bende Ryzen 5 1600 bulunmakta GTX 1050 ile Dust 2 haritasında 200-250 FPS alıyorum en yüksek ayarlar 1080P' de. Dikey senkronizasyonun kapalı olduğundan emin ol birde.

Gülüyorum gerçekten İntel iyidir laflarına sanki 100 FPS fazla veriyormuş gibi söylüyorlar. Bende Ryzen 5 1600 bulunmakta GTX 1050 ile Dust 2 haritasında 200-250 FPS alıyorum en yüksek ayarlar 1080P' de. Dikey senkronizasyonun kapalı olduğundan emin ol birde.
FanBoy diyeceğim tartışma çıkacak. Gerek yok. Lakin ismi, fotoğrafı, imzası intel olunca FanBoy cuk oturuyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı