Ryzen 5 1600 ve GTX 1060 3G hazır sistem alınır mı?

DoNeTLA

Kilopat
Daha fazla  
Normalde Vatan'dan PC toplayacaktım, sonra İtopya'nın mağazası olduğunu öğrenince İtopya'dan PC almaya karar verdim. Tek tek topladığımda parçalar pahalıya geliyordu. Ben de İtopya'nın hazır gaming PC'lerine baktım. Şöyle bir PC buldum, sizce nasıl?
Monitörü Vatan'dan alacağım çünkü Vatan'da şu an indirim var. En azından bu monitörde.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı monitörün 21.5 ''ini almıştım. İndirimden 615 TL'den 510 Tl'ye düşmüştü. 24 ''i de 600 küsür liraya düşmüştü. İndirim olduğunu sanmıyorum. Bilgisayarda da tek sorun güç kaynağının kronik sorunları olması. ''VS'' serisi güç kaynaklarında kronik sorun varmış.

Ne kadarlık bir indirim var , bu indirimli hali değil dimi?
Vatanda sordum neden nette gösterlimiyor diye kasa indirimi dedi şuan monitör 664 lira

Aynı monitörün 21.5 ''ini almıştım. İndirimden 615 TL'den 510 Tl'ye düşmüştü. 24 ''i de 600 küsür liraya düşmüştü. İndirim olduğunu sanmıyorum. Bilgisayarda da tek sorun güç kaynağının kronik sorunları olması. ''VS'' serisi güç kaynaklarında kronik sorun varmış.
Kronik sorun nedir direk internette böyle bi adla sorun bulamadım

Kronik sorun nedir direk internette böyle bi adla sorun bulamadım[/QUOTE]
Ses sorunu var. İnternete Corsair Vs serisi sorunu yazın bir çok şikayet var. Ama hepsinde olacak diye bir durum yok.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı