M miqulu Hectopat Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2018 #1 Vatan Bilgisayar'da dolaşırken şu sistem çok ilgimi çekti fakat sizlerden de tavsiye almak istedim. Sizce nasıl sistem? Bu sisteme bir 8 GB RAM daha eklemek istiyorum. AMD 1600 - MSI GTX1060 - MSI B350M - 250GB SSD - 8GB RAM Oyun Bilgisayarı Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2018
Vatan Bilgisayar'da dolaşırken şu sistem çok ilgimi çekti fakat sizlerden de tavsiye almak istedim. Sizce nasıl sistem? Bu sisteme bir 8 GB RAM daha eklemek istiyorum. AMD 1600 - MSI GTX1060 - MSI B350M - 250GB SSD - 8GB RAM Oyun Bilgisayarı
FantastikTürk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Aralık 2016 Mesajlar 9.114 Makaleler 7 Çözümler 23 6 Ocak 2018 #2 Stokta olmadığı için fiyatı öyle gözüküyor.
M miqulu Hectopat Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2018 #3 Ben arayıp stok durumunu sorduğumda indirimli çıkacak dediler. Bilmiyorum ne zaman çıkar fakat sistemi çok beğendim ve almak istiyorum. FantastikTürk dedi: Stokta olmadığı için fiyatı öyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sizin önerdiğiniz bir sistem varmı ?
Ben arayıp stok durumunu sorduğumda indirimli çıkacak dediler. Bilmiyorum ne zaman çıkar fakat sistemi çok beğendim ve almak istiyorum. FantastikTürk dedi: Stokta olmadığı için fiyatı öyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Sizin önerdiğiniz bir sistem varmı ?
T Toshirou Kilopat Katılım 25 Ekim 2017 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2018 #4 FantastikTürk dedi: Stokta olmadığı için fiyatı öyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Yok bu ürünü gördüm stokta vardı ama saatler içinde tükendi
FantastikTürk dedi: Stokta olmadığı için fiyatı öyle gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Yok bu ürünü gördüm stokta vardı ama saatler içinde tükendi
M miqulu Hectopat Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2018 #5 Toshirou dedi: Yok bu ürünü gördüm stokta vardı ama saatler içinde tükendi Genişletmek için tıkla... Acaba mağazalarına gitsem aynı fiyata alabilir miyim onu düşünüyorum
Toshirou dedi: Yok bu ürünü gördüm stokta vardı ama saatler içinde tükendi Genişletmek için tıkla... Acaba mağazalarına gitsem aynı fiyata alabilir miyim onu düşünüyorum
T Toshirou Kilopat Katılım 25 Ekim 2017 Mesajlar 65 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2018 #6 miqulu dedi: Acaba mağazalarına gitsem aynı fiyata alabilir miyim onu düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum.
miqulu dedi: Acaba mağazalarına gitsem aynı fiyata alabilir miyim onu düşünüyorum Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum.