Şu an aklımdan geçen sistem bu, Sinerji'den topladım;
AMD Ryzen CPU'lar en son çıkan oyunlarda nasıl performans gösteriyor? Çoğu kişi Intel için 8 tabanlı platformu bekleyin diyor ancak yine de bu CPU'ya eş değer Intel CPU hangisidir? Fiyat performans olarak incelemek isterim.
Overclock yapma gibi bir niyetim yok, dürüst olmak gerekirse nasıl yapılır bilmiyorum
Eğer ısrarla tavsiye ederseniz öğrenebilirim o yüzden bu CPU için ekstra bir soğutma almak gerekir mi yoksa stock fan yeterli olacak mıdır? (Sıvı soğutma bütçemi aşıyor eğer öneri yapacaksanız)
PSU modular ya da modular olmaması neyi fark ettirir? Bildiğim kadarıyla kablolarla ilgili bir özellikti? 650w bu sistem için yeterli midir? (80+ bronze olması tercihimdir)
Uygun fiyata Windows 10 OEM nereden bulabilirim?
Ekran kartı konusunda kararımı verdim GTX 1060 6 GB, bana fazlasıyla yetecek gibi duruyor. İlerleyen zamanlarda bütçeme göre upgrade edebilirim ancak 1070 yine de aklımı çeliyor. Sizin düşünceleriniz nedir?
Bu kasayı kullanan arkadaşlardan yorum almak isterim. Kablo düzenlemesi ve genişlik olarak sistem nasıl oturur içine? (Tavsiye edeceğiniz başka bir kasa varsa Corsair ve Aerocool tercihimdir bu fiyat bandında)
Sinerji'den kurulmuş şekilde almak istiyorum bilgisayarı, Akakçe'den parçaları aratarak daha uygun fiyata toplayabilceğimi biliyorum ancak bir sürü satıcıyla muhattap olmak istemiyorum. Daha önce Sinerji'den bilgisayar toplamış arkadaşlar deneyimlerini paylaşırlarsa sevinirim.
Tekrardan herkese teşekkürler.