Teşekkür ederim cevaplarınız için, sistem benchmark testleri yaparak sorunu bulmaya çalışıyorum.
Aşağıdaki değerleri elde ettim bu değerler normal mi? Bilgisi olan var mı?
Benchmark testi sonunda alınan değerler nasıl? Onları paylaşın. Test sırasında FPS düşmesi normal. GTA 5 kadar olmasa da Sniper Elite 3 Benchmark testinde Maksimum 490 FPS Değerine ulaşıyorum.
Teşekkür ederim cevaplarınız için, sistem benchmark testleri yaparak sorunu bulmaya çalışıyorum.
Aşağıdaki değerleri elde ettim bu değerler normal mi? Bilgisi olan var mı?
@Mrtzkyldz Ramler niye bu kadar kötü ki? DDR4 3000 MHZ olmasına rağmen acaba Ryzen işlemci olmasından mı kaynaklı tek slot olarak tam performans vermediğini söylüyorlardı.
3D mark ile Fire Strike Extreme 1080p Çözünürlük Benchmark testlerini atıyorum.
Time Spy Benchmark testlerini de atıyorum 2K çözünürlük ile yapılmıştır.
@Mrtzkyldz Ramler niye bu kadar kötü ki? DDR4 3000 MHZ olmasına rağmen acaba Ryzen işlemci olmasından mı kaynaklı tek slot olarak tam performans vermediğini söylüyorlardı
Ramleri ileride upgrade edeceğim bu yaz edebilirim umarım sorun bunlardan kaynaklanıyordur. Çünkü en düşük ayarlarda bile aynı FPS değerlerini almıştım GTA 5'te
Kuzenim R5 1400 ve 1070 TI kullanıyor ve böyle bir sorunu da yok. Bu sorunu ben de forumda çok gördüm ve kaynağı HDD ve anakart. İşlemciyle alakası yok.
Kuzenim R5 1400 ve 1070 TI kullanıyor ve böyle bir sorunu da yok. Bu sorunu ben de forumda çok gördüm ve kaynağı HDD ve anakart. İşlemciyle alakası yok.