PSU sizce sorun yaratır mı? Ayrıca HDD olarak Toshiba öneriyor musunuz?Corsair RAM'i alın. SSD olarak da alabiliyorsanız 850 Evo daha iyi olacaktır.
Hayır, fazlasıyla yeterli.PSU sizce sorun yaratır mı?
Alınabilir, alternatif olarak WD Blue da olabilir.Ayrıca HDD olarak Toshiba öneriyor musunuz?
650W bile fazlayken fazla masrafa gerek yok.PSU olarak bütçe arttırabilirsen daha iyisini önerebilirim.
Hocam son bir soru daha soracağım. Sizce sistem genel olarak nasıl?Hayır, fazlasıyla yeterli.
Alınabilir, alternatif olarak WD Blue da olabilir.
650W bile fazlayken fazla masrafa gerek yok.
Kasayı tecrübe edemedim fakat iyi gibi duruyor. Geri kalanı da olması gerektiği gibi, alabilirsiniz.Hocam son bir soru daha soracağım. Sizce sistem genel olarak nasıl?
650W yetmez demedim. Bütçeyi arttırabilirsen daha iyisini önerebilirim dedim. HDD Toshiba P300 al. Kasa olarak gayet iyi bir kasa. Alternatif olarak NZXT S340 Elite önerebilirim.Kasayı tecrübe edemedim fakat iyi gibi duruyor. Geri kalanı da olması gerektiği gibi, alabilirsiniz.
Sistem iyi fakat ekran kartının ısınma ve sesli çalışma gibi problemleri var.Hocam son bir soru daha soracağım. Sizce sistem genel olarak nasıl?
HDD Toshiba P300 ve SSD Samsung 850 Evo alırsa daha iyi olabilir. Kasa kendi zevkine kalmış. PSU bu bütçeye biraz düşük kalmış kalite bakımından.Eki Görüntüle 259185Bu sistemi öneririm.