Ryzen 5 1600 ve GTX 1650 Super sistem toplama

duone

Centipat
Arkadaşlar kendi bütçeme göre böyle bir PC topladım. Her türlü önerilerinize açığım hani şunu şöyle yapsan daha iyi olabilir tarzında. (PSU seçimim berbat bunun farkındayım, belli bir süre kullandıktan sonra FSP'ye geçeceğim.)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem genel hatlarıyla güzel. Fakat başka sitelerden daha kaliteli parçalarla daha ucuza toplanabilir. Bütçeniz nedir?

Hocam sistem çok pahalı bu bileşenler için. Bak ben gamegaraj.comdan i3 9100F (R5 1600 hemen hemen aynı)
1650 Super INNO3D (çok iyi soğutuyor)
Balistix 8 GB 3200MHz RAM.
BIOSTAR H310MHP model (gayet güzel, eski bir marka zaten iyidir.)
450W +80 Bronze PSU içindede gamegarajın kendi kasası var.
500GB SSD'im vardı depolamayı fiyattan çıkarmıştım ve bu sistemi 2 hafta önce 3028₺'ye aldım gerisini sen düşün. MSI'da iyi marka ancak INNO3D gayet kaliteli ve başarılı bir GPU. Bu arada şu an aldığım bu sistem 3300₺ oldu ve 1650 (super olmayan) modeliyle olan fiyat. Adamların elinde super kalmamıştı ancak stok çekiyorlar sürekli gamegaraj.com'dan takip etmeni tavsiye ederim. Sistemim gayet başarılı CS:GO mirage 300FPS'lerde LOL Ultra'da 240FPS PUBG Ultra 80-90 Low'da 100-120 FPS yanı sıra Rainbow Six Siege Ultra 120-140 FPS arası. Seçim senin tabii ki de ancak o seçtiğin 700W PSU çok fazla. Benim sistemime 450W bile fazla .

Fiyatları sürekli takip ediyorum, anlık yükselmeler çok fazla yaşanabiliyor malum dolardan dolayı.Dediğiniz siteye göz attım ancak anakartı, ekran kartı pek güven vermedi açıkcası. PSU konusuna da gelecek olursak kasayla birlikte gelecek olan 600W 80+ PSU var içinde. Zaten PSU'yu değiştireceğim ancak gene 600W almayı düşünüyorum çünkü ilerde sistemi upgrade edeceğim.
Sistem genel hatlarıyla güzel. Fakat başka sitelerden daha kaliteli parçalarla daha ucuza toplanabilir. Bütçeniz nedir?

Bütçe olarak 4700'e kadar çıkabilirim.

Toplam 4.720 TL. Bütçenizi 20 TL aşıyor fakat ekran kartı daha güçlü, PSU'su daha kaliteli ve hava akışı daha iyi bir kasaya sahip.

Çok teşekkürler hemen göz atıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…