Ryzen 5 1600 ve GTX 1650 Super sistem toplama

Samed Karaca

Hectopat
Yer
İstanbul
Ben yeni bir sistem toplayacağım sistem güzel mi ve bu sisteme bu monitör olur mu?

Sistem gayet güzel. Ben de aynı sistemden topladım ama daha almadım.

Ben de aynı sistemi topladım fakat dolar uçtu fiyatlarda uçtu.

RX 5500 XT öneriyorum veya bütçe varsa 5600 hem daha uygun fiyatlı hem daha iyi performanslı. Ayrıca oyunları Ultra'da oynama takıntınız varsa o ekran kartıyla 1080P Ultra'da 100 FPS'yi bile göremezsiniz. Diğer parçalar güzel.
Marka nasıl bilmem ama özellikler çok iyi 100 TL farka 8 GB modelide mevcut:

Hocam monitör tercihiniz olmamış. Nvidia ekran kartı alıyorsanız G-sync veya adaptive sync bir model tercih etmeniz gerekir. Bu sistemle çoğu oyunda 144 fps'e ulaşamayacağınız için freesync bir monitör alırsanız oyun sırasında monitörde yırtılmalar oluşur. Ya ekran kartınızı TheRecklesss hocamın tavsiyelerine benzer olarak amd bir kartla değiştirin ya da g-sync veya adaptive sync bir monitör tercih edin. (Ben ekran kartını değiştirirdim daha yüksek performans amaçlı ama tamamen kişisel tercihim.)

Şimdi hiç zamanı değil bir kaç aya kalmaz dolar eskisi gibi 5,7 seviyesine geriler. Böyle fazla kalacağını düşünmüyorum.

GTX 1650 Super testlerini izlemenizi öneririm OC ile PUBG gibi bir oyunda Ultra grafik ayarında 130 FPS'lere çıkıyor. Kuzenimde de aynı model var arkadaşın eklediği PUBG Ultra 80 90 FPS veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…