Ryzen 5 1600 ve R7 370 sistem uyumu

Sefabey123

Centipat
Bir sistem topluyorum uyumluluğunu size de sormak istiyorum. Sistem aşağıdaki gibi şöyle;
  • ASUS TUF B450 PLUS GAMING anakart DDR4
  • AMD Ryzen 5 1600 işlemci
  • 2x8 HyperX Fury 3200MHz RAM DDR4
  • MSI R7 370 Gaming 4 GB GDDR5 256 Bit DX12 ekran kartı
  • Kasa gamemax FC9290G X6 LED fan
  • Güç kaynağı; ?
Sistem bu şekilde uyum nasıl olur ve güç kaynağı kaç W gerekir? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçe nedir?
Sadece donanım için öneride bulunmaktayım.
Anakart, ram düşürülüp ekran kartı yükseltilebilir. Ryzen 2600, B450M anakart, 8GB Ram yapılması daha doğru bir seçim olabilir. Yazdığınız sistemi ben tavsiye etmem ama önemli olan bütçe. Bütçe neyse en iyi ürün alabileceğiniz üründür. Yazdığınız sistem için 500W güç kaynağı fazlasıyla yeterli olacaktır diye düşünmekteyim. Yanlış bilgi vermek istemem. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Son düzenleme:
Merhaba, bütçem 3000 bin ₺. Bu ana kartı seçme sebebim ileriye dönük her modifikasyona açık olması. Ekran kartını 2. El olarak alacağım yaklaşık 700₺ fiyatı var. Sistemi önermeme sebebiniz nedir. Şimdiden teşekkürler.

Merhaba. Öncelikle kendinizmi toplamak istiyorsunuz. Hazır sistem düşünürmüsünüz. Ona göre yorum yapmayı ve sistem önermeyi düşünmekteyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…