Ryzen 5 1600 ve RX 570 4 GB Sistem Toplama

Bütçe
3000
1650s fps testlerinde rx580 8gb’a göre daha iyi ve soğutması da daha iyi olduğundan ömrü de daha uzun aslında. Ama gelecekte oyunların 8gb vrama ihtiyaç duyacağını söyleyip 8gbı ısrarla tavsiye edenler var. Ama 5-6 sene bu pc ile devam etmeyeceksen 1650s

1650s fps testlerinde rx580 8gb’a göre daha iyi ve soğutması da daha iyi olduğundan ömrü de daha uzun aslında. Ama gelecekte oyunların 8gb vrama ihtiyaç duyacağını söyleyip 8gbı ısrarla tavsiye edenler var. Ama 1650s de 6gb eğer ben her çıkan oyunu alıp oynayan 5-6 sene aynı ekran kartını kullanıcam demiyorsan 1650s bence
Yorumunuzu tam anlıyamadım?

Gelecekte oyunların 8gb vram isteyeceklerini söylüyorlar bu sebepten de 8gb alın diyorlar. Ben de diyorum ki eğer 4-5 seneden fazla kullanmayacak veya her oyunu oynamama gerek yok bunları da oynamayıvereyim diyorsanız 1650s alın. Çünkü soğutması ve fps testlerindeki sonuçları daha başarılı. Kaldı ki yeni oyunlarda ekran kartınızın yetmeme olasılığı da var yani. Bence 1650s alın.

Cs go felan oynayacaksan bu ekran kartları çok bile. 1650s al geç o zaman. Amd’lerin soğutması daha kötü ve arıza verme olasılığı çok daha yüksek. Performansı da bu 2 modele bakınca daha düşük. Ben de düşük bütçeli bir sistem bakıyorum rx580 8gb yerine 1650s tercih edeceğim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı