Ryzen 5 1600 ve RX 570 4 GB Sistem Toplama

Bütçe
3000
Dostlarım iyi günler sizce bu bilgisayar alınır mı? Kendim topladım yorumlarınızı paylaşırsanız sevinirim.
Bütçe olarak tam net 3000 TL. İlerde upgrade yapabilirim.
Alınır. Anakart, işlemci ve ram üçlüsü gayet iyi. E2’de A320 anakart ve dandik bir 400w PSU var. O yüzden E2 yerine senin sistemin daha iyi. Bunu al derim. İleride ekran kartı değiştirirsin sadece.

Alınır. Anakart, işlemci ve ram üçlüsü gayet iyi. E2’de A320 anakart ve dandik bir 400w PSU var. O yüzden E2 yerine senin sistemin daha iyi. Bunu al derim. İleride ekran kartı değiştirirsin sadece.
Evet bundan bahsediyorum E2'de a320 anakart ve dandik bir PSU var gibi ama benim topladığım sanki biraz daha F/P sizce benim topladığım sistem de bir kusur var mı? sanki biraz kasa problemli gibi geldi bana ama bi bakarsanız sevinirim en üstte topladığım bilgisayara

Yanlız şuda var E2 yi upgrade ederek 200-300 tl fark ile anakart ve güç kaynağını değiştirebiliyorsan. E2 de alınabilir o takdirde.

Hocam peki yukarıda ki TeknoBiyotik E2 modelin deki psu çok sıkıntı çıkarır mı ileri de upgrade yapsam
Psu'yu değiştirip High Power almak daha mantıklı ve güvenilir. O sistemde psu, anakart ve ssd kötü. Anakart mutlaka B450 olmalı. Önerim B450M S2H.
Ssd kronik sorunlu tavsiye etmem. Psu'yu High Power yaparsanız güzel olur. Ancak bunlar bütçenizi aşabilir.
En ucuz ama en iyi E2 şuan 3400tl oluyor.

3000 TL tam olarak ne alabilirim bi toplama yapabilir misiniz rica etsem kusura bakmayın biraz teknoloji cahili olarak tanımlıyorum kendimi
Yanlız şuda var E2 yi upgrade ederek 200-300 tl fark ile anakart ve güç kaynağını değiştirebiliyorsan. E2 de alınabilir o takdirde.
Siz olsaydınız ne yapardınız peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…