Ryzen 5 1600 ve RX 570 sistem görüntü vermiyor

Newlanex

Hectopat
Daha fazla  
Bir bilgisayar topladım. Bileşenleri şu şekilde;
  • AMD Ryzen 5 1600 Soket AM4 3.2GHz 19MB Önbellek
  • Gigabyte B450M S2H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4
  • Adata XPG 8 GB Gammix D10 Siyah 3000MHz CL16
  • Sapphire Radeon RX570 Pulse 8 GB GDDR5 256 Bit
  • Power Boost VK-1631 500W ATX KASA FULL SİYAH
  • Adata 480GB SU630 3D NAND SATA3 2.5" SSD (520 MB
Sitenin birinde hazır toplanmış haliyle satılıyordu. Ben kasayı ve birkaç parçayı değiştirmek istediğim için, ayrı ayrı sitelerden parçaları alarak topladım. Ama ana kartı kasaya yerleştirmeden önce yükseltici sarı vidaları takmayı unuttum. Diğer her şeyi düzgün bir şekilde bağladım ama güç kablosunu taktıktan sonra ilk denememde bilgisayara dengesiz güç geliyordu ve görüntü gelmiyordu. Technopat'in kasa toplama rehber videosunu izlediğim de, o vidaları takmadığımı fark ettim. En başa döndüm her parçayı düzgün bir şekilde tekrar bağladım. Ama yine aynı şekilde bilgisayara çok dengesiz güç geliyor sonra normal hale geliyor ama ekrana görüntü gelmiyordu. Ne olmuş olabilir? Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bir bilgisayar topladım. Bileşenleri şu şekilde;
  • AMD Ryzen 5 1600 Soket AM4 3.2GHz 19MB Önbellek
  • Gigabyte B450M S2H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4
  • Adata XPG 8 GB Gammix D10 Siyah 3000MHz CL16
  • Sapphire Radeon RX570 Pulse 8 GB GDDR5 256 Bit
  • Power Boost VK-1631 500W ATX KASA FULL SİYAH
  • Adata 480GB SU630 3D NAND SATA3 2.5" SSD (520 MB
Sitenin birinde hazır toplanmış haliyle satılıyordu. Ben kasayı ve birkaç parçayı değiştirmek istediğim için, ayrı ayrı sitelerden parçaları alarak topladım. Ama ana kartı kasaya yerleştirmeden önce yükseltici sarı vidaları takmayı unuttum. Diğer her şeyi düzgün bir şekilde bağladım ama güç kablosunu taktıktan sonra ilk denememde bilgisayara dengesiz güç geliyordu ve görüntü gelmiyordu. Technopat'in kasa toplama rehber videosunu izlediğim de, o vidaları takmadığımı fark ettim. En başa döndüm her parçayı düzgün bir şekilde tekrar bağladım. Ama yine aynı şekilde bilgisayara çok dengesiz güç geliyor sonra normal hale geliyor ama ekrana görüntü gelmiyordu. Ne olmuş olabilir? Bu durumda nasıl bir yol izlemeliyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
O PSU'da sıkıntı olabileceğini düşünüyorum. Şahsen o marka PSU tercih etmezdim. 80+ bile değil. Ayrıca SSD'inizi de değiştirmelisiniz ilerde çok kafanız ağrır.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı