Ryzen 5 1600 ve RX 570 sistem toplama

Ragnarsson

Kilopat
Ben Teknobiyotik sitesinde toplanmış, daha önce benim topladığıma benzer hazır bir sistem buldum. Pek bilgi sahibi olmadığım için sizlere danışmak istedim. Arkadaşlar bu sistem beni 3-4 yıl idare eder o konudan dolayı bir şüphem yok fakat. Şöyle bir sorum var. Bu sistem FIFA, PUBG, Assassin's Creed vb tarzı oyunları Ultra ayarlarda 30-60 kasmadan oynatır mı ya da rahatlıkla oyun oynayabilir miyim? Ayrıca bu sistem ileriki yıllarda geliştirebileceğim bir sistem mi?

Not: SSD ve bir tane daha 8 GB RAM'i sonradan ekleyeceğim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ultra ayarlarda oynatır oynatmasına ama 30-57 fps arası oynatır. Bende 1800x ile rx 570 var 60-70fps alıyorum ultra ayarlarda.

3-4 sene iddialı olur. İşlemciniz idare eder ancak ekran kartınız zaten giriş seviye. Ayrıca almışken çift fanlı model almanızı tavsiye ederim.

Anakart, RAM ve ekran kartının o modelini tercih etmezdim. Oyunlar için bir şey diyemiyorum. Güncel testlere bakmak lazım.
Biliyorum dostum fakat onları seçmediğin zaman 3000'i yani bütçemi aşıyor
AC Odyssey ultra oynatmaz ama gayet güzel bir sistem. Ekran kartının itx yani tek fanlı modelini almışsınız onun yerine Sapphire Nitro veya Gigabyte olan modeli alabilirsin.
ASRock RX580 8GB Gaming D O.C 256Bit GDDR5 Ekran Kartı (O.C Certified Edition) Bu modeli alsam nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…