Hocam bu sistemi 3600 tle ye aldım valla üstüne para koyamam yinede kasayı değiştirdim izoly 400w ydı normaldePower supply ve kasa değişmeli , Bütçe verirseniz farklı sistem önerebilirim.
O tür markalar zamanla sıkıntı yaşatabiliyor. Forumda bir sürü yanık kokusu vs konu var çoğunda bu tür markaların PSU'larından dolayı , PSU'dan ziyade diğer bileşenlere de zarar verme ihtimali olduğu için PSU'yu sağlam markalardan almanızı öneririm FSP,Corsair,CoolerMaster,Thermaltake,Silverstone gibi...Hocam bu sistemi 3600 tle ye aldım valla üstüne para koyamam yinede kasayı değiştirdim izoly 400w ydı normalde
Hocam benim monitör de dahil 800 tl monitör bide ram crucial ve ssd hivisicon olduğu için biraz daha pahalı bence sizin sistem göre baya hesaplıFiyat biraz yüksek kalmış gibi. Ben aşağıdaki gibi bi sistem topladım. Kasa ve psu dahil değil 2.250 TL.
- Amd Ryzen 5 1600 12nm
- ASUS ROG STRIX AMD Radeon RX 570 4 GB OC 256Bit GDDR5
- ASUS Prime B450M-K S/L/V DDR4 DVI USB3,1 AM4
- Corsair Vengeance LPX 8 GB (1x8GB) DDR4 3000MHz C16
Eyvallah hocam izoly zaten kötü bir marka zaten ama izoly yerine aldığım rampage cooler master düzeyinde Bi marka belki bir altıdırO tür markalar zamanla sıkıntı yaşatabiliyor. Forumda bir sürü yanık kokusu vs konu var çoğunda bu tür markaların PSU'larından dolayı , PSU'dan ziyade diğer bileşenlere de zarar verme ihtimali olduğu için PSU'yu sağlam markalardan almanızı öneririm FSP,Corsair,CoolerMaster,Thermaltake,Silverstone gibi...
Hocam kafamı karıştırdınız zaten ben ekran kartını önce rog strix 570 olarak belirledim daha sonra sapphire rx 580 i ondan 150 TL daha ucuza aldım nasıl derseniz rx 580 in garantisine 1 ay kalmış bilgisayarcı sorun olmayacağını söyledi.Bence Rampage den uzak durun. Everest'in piyasada kötü olduğu anlaşılınca Rampage adıyla girdi. Psu bilgisayarınızda kolaya kaçılacak bir parça değildir.
Ayrıca ekran kartlarında Sapphire ve Zotac markalarından uzak durmanız tavsiye ederim. Bence Rx 580 Sapphire, Zotac olacağına Asus Rog Strix Rx 570 tercih edilmeli. Sapphire'den, Zotac'dan kurtulmanın yollarını arayabilecek duruma düşebilirsiniz.
Yani Rampage psu, Sapphire ekran kartıyla en fazla 2 yıl sabredebileceğiniz bilgisayara Fsp, Corsair, Cooler master, Thermaltake, Silverstone, Highpower markalarından birini seçip psu'sunu takıp, Rx 570 Rog Strix takıp 5-10 sene kullanabilirsiniz.
Hocam teşekkürler fakat sistemi almış bulunmaktayımYaklaşık 3500₺'ye şöyle bir sistem tercih edebilirsin, kaliteli bileşenlerdir:
Anakart:
İşlemci:![]()
Anakart Fiyatları ve Modelleri - n11
Anakart ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Anakart çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Ekran Kartı (GTX1650 Super tavsiyemdir):![]()
AMD Ryzen ™ 5 1600 AF 3.2GHz (Turbo 3.6GHz) 16MB Cache 12nm Yeni Versiyon AM4 İşlemci - Wraith Stealth Soğutuculu | Teknobiyotik
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...www.teknobiyotik.com
![]()
Inno3D GeForce GTX 1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı
Inno3D GeForce GTX 1650 Super Twin x2 OC 4GB GDDR6 128 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
RAM:![]()
Sapphire Radeon RX 580 Pulse OC 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı
Sapphire Radeon RX 580 Pulse OC 8GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
SSD:![]()
Harcialem.com | Her Bütçeye Uygun Ürünler
Bilgisayar, ev aletleri, hırdavat, anne & bebek ve cep telefonu, bilgisayar, televizyon, kozmetik ve binlerce ürün uygun fiyatlarla harcialem.com 'dawww.bilisimport.com.tr
Kasa + PSU:SanDisk 480GB SSD Plus Sabit, SATA-3, 2.5"/7mm, 530 MB/sn'e kadar - SDSSDA-480G-G26 : Amazon.com.tr: Bilgisayar
SanDisk 480GB SSD Plus Sabit, SATA-3, 2.5"/7mm, 530 MB/sn'e kadar - SDSSDA-480G-G26 : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Marka Listesi
www.morhipo.com
Hocam bu sistemi 3600 tle ye aldım valla üstüne para koyamam yinede kasayı değiştirdim izoly 400w ydı normalde
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.