Ryzen 5 1600 ve RX580 sistem toplama

Monitör denilince;
1-Asus
2-AOC
3-Benq, Dell, Viewsonic
4-Samsung, Philips, Lg... vs. İyi televizyon markaları ile iyi monitör markaları aynı olacak diye bir kural yok. AOC monitörü oraya, sizin seçtiğiniz monitörden daha iyi olduğu için koydum.

Ram'e overclock yapman lazım ama gözün korkmasın, kolay bir işlem. İnternette bu konuda rehberler bulabilirsin. Yüksek hızlı ram, Ryzen işlemcilerin performansını önemli seviyede artırıyor. Yoksa "Al 2400MHz ram gitsin!" derdim.

Hocam Ryzen 1600 bence sisteme fazla kaçmış 1400 de çok rahat işini görür veya 1500x en azından 100-150tl kar edersin.Arkadaşın da dediği gibi Ryzen yüksek Mhz seviyor ama ben rami 3000Mhz yerine 2400Mhz veya 2666Mhz tutup ekran kartını 8Gb alırdım.4Gb şuan bile bazen yetersiz kalıyor.

Monitör konusunda aydınlatmanız için sağ olun arkadaşlar. AOC alıyorum o zaman. Ayrıca işlemciyi düşürmeyi ben de düşünüyordum, dediğiniz gibi 1500x'e düşürdüm. Çok teşekkür ederim yardımlarınız için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…