Ryzen 5 1600 ve RX580 Sistem Toplama

PULSE yerine Nitro+ almanızı öneriyorum. Ultra ayarlarda oyunları 60 FPS oynarsınız bu sistemle. PSU olarak FSP Hyper K 600W +80 öneririm.
Bir sorun cikmaz demi psu da
PULSE yerine Nitro+ almanızı öneriyorum. Ultra ayarlarda oyunları 60 FPS oynarsınız bu sistemle. PSU olarak FSP Hyper K 600W +80 öneririm.
Pulse ile kaç fps alirim 8gb

PULSE ile ilgili çok şikayet var forumda. O yüzden dedim. NİTRO+ en az sorun çıkaran seridir. Aralarında çok fazla performans farkı yok. 3-5 fps anca. PULSE'de alabilirsiniz fakat dediğim gibi sorun çıkarma ihtimali var. Bir de Amd ekran kartlarında WattMan diye bir bela var. Herkese çıkmıyor ama şanslı değilseniz size çıkabilir. FSP kendini kanıtlamış bir PSU markasıdır. Yani sorun olmaz merak etmeyin. Mesela ben aynı modelin 700W olanını kullanıyorum. 1 aydır hiç sorun çıkmadı.

Wattman ?

PSU Tier List 4.0

bu listeden psu siralamalarina bakabilirsin. FSP cok iyi gozukmuyor. Bence corsairin vs serisi disindaki serilerine bakabilirsin.

ek: psu larin markasindan baska modeline de iyi bakmak lazim. duzgun bir markanin cok dandik urunleri olabiliyor. iyi bir markanin iyi bir serisinden alin. ucuza kacmayin, butun sistemi riske etmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…