Ryzen 5 1600x ve GTX 1060 Sistem Toplama

Hocam, daha önceden de konu açmışsınız sanırım incelemedim ancak ekran kartının stokta olmadığı gözüküyo ve bu dönemde o fiyata 1060 6 GB bulmak biraz zor, karttan emin misiniz?

Dark Freezer X120 veya Cooler Master Hyper alabilirsin. Eğer 250 TL bürçe varsa Gamepower Iceberg 120 RGB sıvı soğutma var. Bu modellere bak istersen. (Ayrıca bana Wraith Spire da yeter diyorsan forumda bir arkadaş R7 1700 ile gelen Wraith Spire RGB olanını kapalı kutusunda 100 liraya satıyordu.)

1600'ü başka siteden alabilirdiniz aslında. Onun dışında PSU olarak geleceğe "daha çok" yönelik olması açısından Evga 650GQ alınabilirdi. Kasa olarak seçiminiz güzel ancak, Enthoo Pro M de alınabilirdi. SSD olarak da 860 Evo alınabilirdi.
Sadece tavsiyelerim bu yönde olurdu. Sisteminiz güzel, hayırlı olsun.
Soğutma için de; @astigmat13 ve @Nazım Paşa hocalarım, bakarsanız sevinirim.

1600'ü başka siteden alabilirdiniz aslında. Onun dışında PSU olarak geleceğe "daha çok" yönelik olması açısından Evga 650GQ alınabilirdi. Kasa olarak seçiminiz güzel ancak, Enthoo Pro M de alınabilirdi. SSD olarak da 860 Evo alınabilirdi.
Sadece tavsiyelerim bu yönde olurdu. Sisteminiz güzel, hayırlı olsun.
Soğutma için de; @astigmat13 ve @Nazım Paşa hocalarım, bakarsanız sevinirim.

Direkt sistem olarak almak istediğimden dolayı, böyle bir tercih yapmak zorunda kaldım. Ayrıca 600w 1080 i bile kaldırmaz mı ?

Dark Freezer X120 veya Cooler Master Hyper alabilirsin. Eğer 250 TL bürçe varsa Gamepower Iceberg 120 RGB sıvı soğutma var. Bu modellere bak istersen. (Ayrıca bana Wraith Spire da yeter diyorsan forumda bir arkadaş R7 1700 ile gelen Wraith Spire RGB olanını kapalı kutusunda 100 liraya satıyordu.)
Tavsiyelerin için teşekkür ederim. Hyper 212 evo'da seçeneklerim arasında.

Tabii ki kaldırır. Mesajımda zaten "daha çok" geleceğe yönelik demişim.
Bu sistemi, GTX 2000 serisi çıkana kadar kullanmayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı