alperencenikli Kilopat Katılım 25 Ekim 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2019 #1 Yeni bir sistem alacağım. Vatan'da gözüme çarpan bir sistem var, oldukça da uygun. Sizce bu bilgisayar işimi görür mü? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Mart 2019
Yeni bir sistem alacağım. Vatan'da gözüme çarpan bir sistem var, oldukça da uygun. Sizce bu bilgisayar işimi görür mü?
M medya7beni Hectopat Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 134 7 Mart 2019 #2 alperencenikli dedi: Yeni bir sistem alacağım. Vatan'da gözüme çarpan bir sistem var, oldukça da uygun. Sizce bu bilgisayar işimi görür mü? Eki Görüntüle 375042 Genişletmek için tıkla... Bence görür ekran kartı armor modeli ısınıyor filan diyorlar ama bende bu sistemi almak istiyorum.Ayrıca o sistemdeki anakart stoğu bitmiş gelmesini bekliyorum.
alperencenikli dedi: Yeni bir sistem alacağım. Vatan'da gözüme çarpan bir sistem var, oldukça da uygun. Sizce bu bilgisayar işimi görür mü? Eki Görüntüle 375042 Genişletmek için tıkla... Bence görür ekran kartı armor modeli ısınıyor filan diyorlar ama bende bu sistemi almak istiyorum.Ayrıca o sistemdeki anakart stoğu bitmiş gelmesini bekliyorum.
Ghost60 Kilopat Katılım 10 Aralık 2016 Mesajlar 129 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mart 2019 #3 Ram'i 8 gb tek slot almak yerine 2x8 alırsanız çok daha iyi olur sistem için. Ram mhz'i amd ryzen işlemciler içinde önemli bir etken yapabilirseniz 3200 mhz ram seçmeye çalışın.
Ram'i 8 gb tek slot almak yerine 2x8 alırsanız çok daha iyi olur sistem için. Ram mhz'i amd ryzen işlemciler içinde önemli bir etken yapabilirseniz 3200 mhz ram seçmeye çalışın.
alperencenikli Kilopat Katılım 25 Ekim 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2019 #4 Sistemi satın aldım hafta içi kurulacakmış almaya gideceğim 3200Mhz ram artık mümkün değil gibi ama ilerde 2x8 yapmayı düşünüyorum teşekkürler
Sistemi satın aldım hafta içi kurulacakmış almaya gideceğim 3200Mhz ram artık mümkün değil gibi ama ilerde 2x8 yapmayı düşünüyorum teşekkürler
M medya7beni Hectopat Katılım 9 Ocak 2018 Mesajlar 134 10 Mart 2019 #5 alperencenikli dedi: Sistemi satın aldım hafta içi kurulacakmış almaya gideceğim 3200Mhz ram artık mümkün değil gibi ama ilerde 2x8 yapmayı düşünüyorum teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadara aldınız attığınız resimdeki sistemi mi aldınız ?
alperencenikli dedi: Sistemi satın aldım hafta içi kurulacakmış almaya gideceğim 3200Mhz ram artık mümkün değil gibi ama ilerde 2x8 yapmayı düşünüyorum teşekkürler Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadara aldınız attığınız resimdeki sistemi mi aldınız ?
KlerhFi Hectopat Katılım 30 Nisan 2016 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2019 #6 Kime sorsam "armor modeli ısınıyor diyorlar" diyor lütfen kullanıp da ısındığını söyleyen bir Allah'ın kulu yok mu acaba
Kime sorsam "armor modeli ısınıyor diyorlar" diyor lütfen kullanıp da ısındığını söyleyen bir Allah'ın kulu yok mu acaba
alperencenikli Kilopat Katılım 25 Ekim 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2019 #7 medya7beni dedi: Hocam ne kadara aldınız attığınız resimdeki sistemi mi aldınız ? Genişletmek için tıkla... Evet, resimdeki sistemi aldım alacağım gün dolar biraza fırladığı için 3900 tl civarı bir fiyata aldım KlerhFi dedi: Kime sorsam "armor modeli ısınıyor diyorlar" diyor lütfen kullanıp da ısındığını söyleyen bir Allah'ın kulu yok mu acaba Genişletmek için tıkla... merak edenler olursa diye sıcaklık değerlerim bunlar (oyun ultrada) Son düzenleme: 14 Mart 2019
medya7beni dedi: Hocam ne kadara aldınız attığınız resimdeki sistemi mi aldınız ? Genişletmek için tıkla... Evet, resimdeki sistemi aldım alacağım gün dolar biraza fırladığı için 3900 tl civarı bir fiyata aldım KlerhFi dedi: Kime sorsam "armor modeli ısınıyor diyorlar" diyor lütfen kullanıp da ısındığını söyleyen bir Allah'ın kulu yok mu acaba Genişletmek için tıkla... merak edenler olursa diye sıcaklık değerlerim bunlar (oyun ultrada)
krauen Decapat Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2019 #8 Alperen dün vatandan aynı sistemi bende 3900e aldım fakat hafif takılmalar oluyor bende.Herhangi bir ayar yaptıysan söyler misin?
Alperen dün vatandan aynı sistemi bende 3900e aldım fakat hafif takılmalar oluyor bende.Herhangi bir ayar yaptıysan söyler misin?
alperencenikli Kilopat Katılım 25 Ekim 2017 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2019 #9 krauen dedi: Alperen dün vatandan aynı sistemi bende 3900e aldım fakat hafif takılmalar oluyor bende.Herhangi bir ayar yaptıysan söyler misin? Genişletmek için tıkla... ekran kartı driverını kurdun mu ? + olarak da msi afterburnerdan fan hızını biraz arttırdım bu kadar
krauen dedi: Alperen dün vatandan aynı sistemi bende 3900e aldım fakat hafif takılmalar oluyor bende.Herhangi bir ayar yaptıysan söyler misin? Genişletmek için tıkla... ekran kartı driverını kurdun mu ? + olarak da msi afterburnerdan fan hızını biraz arttırdım bu kadar
krauen Decapat Katılım 14 Mart 2019 Mesajlar 57 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mart 2019 #10 Sana herhangi bir sosyal platformdan ulaşma şansım var mı biraz sorum olacakta buradan kafanı yormayım
Sana herhangi bir sosyal platformdan ulaşma şansım var mı biraz sorum olacakta buradan kafanı yormayım