Ryzen 5 1600X ve RX 580 sistem toplama

Efendi Emir

Kilopat
Daha fazla  
İlk sorum sistem nasıldır, güzel midir? Diğer bir sorum ise şu ekran kartında taksitten bahsediyor ben bu PC'yi topladığımda her makineye ayrı ayrı ödemeyeceğim değil mi ? Durumumuz pek iyi değil de

Bir de şu avantajlı fiyat nasıl oluyor? Ben ona göre topladım internet üzerinden alışveriş ise daha önce arkadaşım vatana gidip internetten sipariş vermişlerdi indirimden faydalanmışlardı bu da onun gibi bir şey mi ?

Ryzen 5 1600x için ayrı olarak soğutucu alman gerek. Kendi soğutucusu yok. Bende 1 hafta içinde vatan bilgisayardan aşağı yukarı bu fiyata sistem toplamıştım.

Ryzen 5 1600x için ayrı olarak soğutucu alman gerek. Kendi soğutucusu yok. Bende 1 hafta içinde vatan bilgisayardan aşağı yukarı bu fiyata sistem toplamıştım.
Onun haricinde sistemi beğendin mi ? Kendi stok fanını nereden bulabilirim ya da evdeki Intel işlemcimin fanını söküp buna taksam uyumlu olur mu ?

Son düzenleyen: Moderatör:
1600x için stok fan yok. İntel stok fanı buna uymaz. 580 kartlar şu an stokta yok. Z11 Plus yerine daha iyi bir kasa alabilirsiniz. R5 1600 alabilirsiniz. 700 Watt bu sistem için çok fazla, kaliteli bir 500 Watt yeterli olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…