Vatan dışında bir yerden alamıyorum maalesef. 6000 sınırım var. Bu sistem sizce nasıl? Değiştirmemi düşündüğünüz parçalar var mı? Ancak bu alındıktan sonradan üstüne sıvı soğutma, ekstra RAM tarzı şeyler ekleyebilirim, yani overclock yapmayı düşünüyorum ilerleyen zamanlarda. Hatalı olduğumu düşündüğünüz yerler nelerdir? Teşekkürler.
RAM MHz değeri düşük, 1600x in stock soğutucusu yok, HDD & SSD eklememişsiniz, Ryzen 5 2600 veya 2600x daha iyi olur. 6000 TL ye çok güzel sistem toplanır. Vatan'dan başka yerden alma şansınız hiç mi yok ?
Trabzon'da oturuyorum, elden OEM ürünleri satan başka bir mağaza yok malesef. Çok büyük fiyat farkı olursa işlemci ve/veya ekran kartını başka bir yerden düşünürüm.
Trabzon'da oturuyorum, elden OEM ürünleri satan başka bir mağaza yok malesef. Çok büyük fiyat farkı olursa işlemci ve/veya ekran kartını başka bir yerden düşünürüm.
Toplam: 6440 TL. Bütçeyi aşıyorsa RAM'den 1 adet alın 5827 TL tutar. Bu sistem çok daha iyi olur. GTX 1060 isterseniz GALAX GTX 1060 OC 6GB modelini alabilirsiniz.