Ryzen 5 2400G APU sistem kaça satılır?

theRiokoyos

Megapat
Makaleler
2
Daha fazla  
Selamlar. Malum üniversitelerin açılması kesinleşti gibi bir şey. Kesinleşmese bile bayağı yüksek bir ihtimal. Tercihlerimi yaptım ve yerleşeceğim kesin. Çok ekstrem bir durum olmazsa inşallah. Tekirdağ'da oturuyorum ve toplama masaüstü bilgisayar sahibiyim. Elimdeki bilgisayarı satıp 2.el bir Gaming laptop almak istiyorum. NVIDIA kartlı olmasına dikkat edeceğim çünkü cycles X ile beraber Blender maalesef sadece NVIDIA kartlara destek vermeye başladı. Ayrıca her türlü çok daha optimize zaten. Aşağıya yazdığım özellikte bir bilgisayarı yanında yazacağım ekipmanlar ile beraber ne kadara satabilirim acaba?

Sistem özellikleri:

İşlemci: Ryzen 5 2400G.
Anakart: Gigabyte B450M S2H.
Bellek: Corsair Vengeance LPX 3000MHz 8 GB RAM ( iki adet )
Ekran kartı: Dahili Vega 11.
Depolama: James Donkey 256 GB SSD + 500GB 7200RPM HDD + 500GB 7200RPM HDD.
Kasa: Corsair Spec Delta RGB.
Güç kaynağı: Corsair VS550 550W 80+
İşlemci soğutucu: Dark X94rd kule tipi işlemci soğutucu.

Yanında verebileceğim ekipmanlar:

Razer DeathAdder V2 ( uzun yıllardır kullanılan bir mouse )
James Donkey 610s Red Switch mekanik klavye ( garantisi bitmedi )

Yazdığım bütün parçaların kutusu, kutu içeriği ve faturası durmaktadır. Bazılarının garantisi de devam etmektedir.

Aciliyeti yoktur o yüzden piyasanın altına vermek istemiyorum. Ona göre fiyat önerirseniz sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı