Ryzen 5 2400G CS:GO FPS Düşme Sorunu

EmreErenT

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Ryzen 5 2400G'yi 4X2 8GB 3200 MHz RAM'lerle kullanıyorum ve CSÇGO'da 180-130 FPS bir anda 30-40'lara düşüyor. Donanımsal mıdır yoksa yazılımsal mı? VGA kablosu kullanıyorum. Bilgisayarı alalı 1 hafta oldu, geri göndermeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu bende yaşıyorum pubg de mesela 35-40 fps iken anlık 5 fpse düşmeler oluyor. Cs den çıkıncada mouse imleci ağır çekimdeymiş gibi yavaş hareket ediyor 3 sn sonra düzeliyor. Henüz bende çözemedim.

Sürücüleri güncelle. Sanırım laptop almışsın linkini atarsan inceleyebiliriz.

Bios ve gpu driverlerini güncelleyin , büyük ihtimalle sorun çözülecektir.

Sadece CSGO'da da değil İnternette gezinirken arada donma oluyor başka oyunlardada drop yaşıyorum yada ekran kartı alsam çözülür mü
Sürücüleri güncelle. Sanırım laptop almışsın linkini atarsan inceleyebiliriz.
Hayır kasa Ryzen 5 2400G

Hayır kasa Ryzen 5 2400G
Kasayı alırken Biosu güncelleyerek mi gönderdiler? Keşke biosu güncelleyerek gönderin diye talepde bulunsaydınız dediğim gibi sürücüleri güncelleyin olmazsa buraya tekrar yazın en kötü kasayı iade edip başka bir tane alırsınız.

Evet BIOS güncel bir şekilde elime ulaştı söylemiştim.

Ryzen masterdan gpu frekansını 1200mhz sabitleyip çözdüm sorunu. 1240mhz de mavi ekran alıyorum 1200mhz de stabil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…