Jvlx Kilopat Katılım 30 Mart 2018 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2018 #11 EmreErenT dedi: Dediğiniz gibi kurdum ve baktım İşlemci Hızı 1200Mhz'den 200'e ve 400'e düşüyor bazen o aralar drop yiyorum karşılaştırdığım kadarıyla sanırım ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Hocam Ryzen Master ile GPU frekansını 1200 Mhz sabitleyerek çözebilirsiniz sorunu. Donma, kapanma, mavi ekran alırsanız 50 Mhz daha düşürebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 28 Nisan 2018
EmreErenT dedi: Dediğiniz gibi kurdum ve baktım İşlemci Hızı 1200Mhz'den 200'e ve 400'e düşüyor bazen o aralar drop yiyorum karşılaştırdığım kadarıyla sanırım ne yapabilirim Genişletmek için tıkla... Hocam Ryzen Master ile GPU frekansını 1200 Mhz sabitleyerek çözebilirsiniz sorunu. Donma, kapanma, mavi ekran alırsanız 50 Mhz daha düşürebilirsiniz.
E EmreErenT Hectopat Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Nisan 2018 #12 Jvlx dedi: Hocam ryzen master ile gpu frekansını 1200mhz sabitleyerek çözebilirsiniz sorunu. Donma, kapanma, mavi ekran alırsanız 50mhz daha düşürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Ryzen Master'ı AMD'nin kendi sitesinden filan indirebilir miyim nereden indirebilirim?
Jvlx dedi: Hocam ryzen master ile gpu frekansını 1200mhz sabitleyerek çözebilirsiniz sorunu. Donma, kapanma, mavi ekran alırsanız 50mhz daha düşürebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler Ryzen Master'ı AMD'nin kendi sitesinden filan indirebilir miyim nereden indirebilirim?