E EmreErenT Hectopat Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2018 #1 Arkadaşlar ben monitör ve VGA kablosundan olduğunu düşünüyorum bilgisayarda bir süre bazı oyunları oynadığımda ekran kendiliğinden simsiyah oluyor. Ne yaparsam da düzelmiyor sadece kasaya reset atmam gerekiyor neden kaynaklı olabilir? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Haziran 2018
Arkadaşlar ben monitör ve VGA kablosundan olduğunu düşünüyorum bilgisayarda bir süre bazı oyunları oynadığımda ekran kendiliğinden simsiyah oluyor. Ne yaparsam da düzelmiyor sadece kasaya reset atmam gerekiyor neden kaynaklı olabilir?
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 21 Haziran 2018 #2 Hayır kablodan değil. BIOS en güncel olmalı, AMD çip set sürücüsünü en güncelinden indirip kurmalısınız, Ekran kartı sürücüsünü Ryzen için elle seçip kurmalısınız, BIOS ayarlarından yalnızca onboard ekran kartının aktif olduğundan ve GPU performansının doğru ayarlandığından emin olmalısınız, RAM hızlarınızın doğru olduğundan emin olmalısınız, Çözünürlük ayarlarınızın monitörünüze uygun yapıldığından emin olmalısınız, Directx-12 kurulu olduğundan emin olmalısınız. Artı 0 Eksi
Hayır kablodan değil. BIOS en güncel olmalı, AMD çip set sürücüsünü en güncelinden indirip kurmalısınız, Ekran kartı sürücüsünü Ryzen için elle seçip kurmalısınız, BIOS ayarlarından yalnızca onboard ekran kartının aktif olduğundan ve GPU performansının doğru ayarlandığından emin olmalısınız, RAM hızlarınızın doğru olduğundan emin olmalısınız, Çözünürlük ayarlarınızın monitörünüze uygun yapıldığından emin olmalısınız, Directx-12 kurulu olduğundan emin olmalısınız.
KS KS E EmreErenT Hectopat Katılım 26 Ocak 2017 Mesajlar 174 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Haziran 2018 #3 207061 dedi: Hayır kablodan değil. BIOS en güncel olmalı, AMD çip set sürücüsünü en güncelinden indirip kurmalısınız, Ekran kartı sürücüsünü Ryzen için elle seçip kurmalısınız, BIOS ayarlarından yalnızca onboard ekran kartının aktif olduğundan ve GPU performansının doğru ayarlandığından emin olmalısınız, RAM hızlarınızın doğru olduğundan emin olmalısınız, Çözünürlük ayarlarınızın monitörünüze uygun yapıldığından emin olmalısınız, Directx-12 kurulu olduğundan emin olmalısınız. Genişletmek için tıkla... AMD Çip Set sürücüsünü nereden indirebilirim? Artı 0 Eksi
207061 dedi: Hayır kablodan değil. BIOS en güncel olmalı, AMD çip set sürücüsünü en güncelinden indirip kurmalısınız, Ekran kartı sürücüsünü Ryzen için elle seçip kurmalısınız, BIOS ayarlarından yalnızca onboard ekran kartının aktif olduğundan ve GPU performansının doğru ayarlandığından emin olmalısınız, RAM hızlarınızın doğru olduğundan emin olmalısınız, Çözünürlük ayarlarınızın monitörünüze uygun yapıldığından emin olmalısınız, Directx-12 kurulu olduğundan emin olmalısınız. Genişletmek için tıkla... AMD Çip Set sürücüsünü nereden indirebilirim?
2 207061 Megapat Katılım 4 Nisan 2018 Mesajlar 5.668 Makaleler 1 Çözümler 40 22 Haziran 2018 #4 Aşağıdaki linkten manuel olarak seçeceksiniz. Download Drivers Artı 0 Eksi