Bilgisayarımı Şubat ayında aldım. Asus RX 570 4 GB OC ve AMD Ryzen 5 2500X var fakat 2 gün öncesine kadar bilgisayarım oyunlarda 300 FPS, LoL'de 200 FPS alırken o günden sonra FPS CS'de 70-110 LoL'de 70-100 arası oldu. Bunun nedeni nedir ve nasıl çözerim? Bilen biri yardım etsin lütfen. @Murat5038 Biliyor musunuz?
Bende Rx570 8Gb var ısınma sorunu başladı sebebsiz yere.Sizde Fps sorunu yaşıyorsunuz.Birkaç arkadaşta daha benim gibi isinma sorunu yaşıyor.Yeni surumle bi baglantisi olabilir mi?
Bendede düşük FPS sorunu var hocam RX 570 4 GB kullanıcısıyım 20.0.2 sürümündeyim.
Ama sen çok düşük alıyormuşsun hocam ben csde 260 360 arası alıyorum loldede 350 100 arası alıyorum RX 570 ve R5 2500X var bendede ama 2x8 ram var.
Driverleri güncellediniz mi ya da BIOS'u güncelleyip Ram frekanslarını artırdınız mı bazen düşük frekanslarda çalışan ramler oyun performansını azaltabiliyor.
Bunları güncellemediyseniz güncelleyip tekrar deneyin.
Driver'leri güncellediniz mi ya da BIOS'u güncelleyip RAM frekanslarını artırdınız mı bazen düşük frekanslarda çalışan RAM'ler oyun performansını azaltabiliyor.
Driver'leri güncellediniz mi ya da BIOS'u güncelleyip RAM frekanslarını artırdınız mı bazen düşük frekanslarda çalışan RAM'ler oyun performansını azaltabiliyor.