vomeroguz03 Kilopat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 548 Çözümler 1 26 Ağustos 2020 #21 @Attacksaw Hayirli olsun dostum ama bence 2600 icin CPU FAN almaniza hic gerek yok. Yine de siz bilirsiniz.
@Attacksaw Hayirli olsun dostum ama bence 2600 icin CPU FAN almaniza hic gerek yok. Yine de siz bilirsiniz.
Attacksaw Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 3.823 Makaleler 13 Çözümler 16 26 Ağustos 2020 #22 vomeroguz03 dedi: @Attacksaw Hayirli olsun dostum ama bence 2600 icin CPU FAN almaniza hic gerek yok. Yine de siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok ısınıyor hocam. Stock fan yok işlemciyi ucuza aldım dandik bi fan var üstünde CBP açık odamda klima kapalıysa 80 dereceye çıkıyor. Klima açıkken 75 lerde dolanıyor. vomeroguz03 dedi: @Attacksaw Hayirli olsun dostum ama bence 2600 icin CPU FAN almaniza hic gerek yok. Yine de siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım işlemci voltajını doğrumu ayarlardım bilmiyorum ama. -138 yaptım. Şuan böyle. Son düzenleme: 26 Ağustos 2020
vomeroguz03 dedi: @Attacksaw Hayirli olsun dostum ama bence 2600 icin CPU FAN almaniza hic gerek yok. Yine de siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Çok ısınıyor hocam. Stock fan yok işlemciyi ucuza aldım dandik bi fan var üstünde CBP açık odamda klima kapalıysa 80 dereceye çıkıyor. Klima açıkken 75 lerde dolanıyor. vomeroguz03 dedi: @Attacksaw Hayirli olsun dostum ama bence 2600 icin CPU FAN almaniza hic gerek yok. Yine de siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam yaptım işlemci voltajını doğrumu ayarlardım bilmiyorum ama. -138 yaptım. Şuan böyle.