Ryzen 5 2600 anakart ve PSU tavsiyesi

Matthew072

Decapat
Daha fazla  
İstediğim sistem şu sekilde;

-Ryzen 5 2600
-Gigabyte RX 580 4G Gaming
-GSKILL 8GB DDR4 3000MHz CL15
-Seagate 7200 RPM HDD 210 MB/s

Buna ek olarak ASUS B450 TUF modeli veya Gigabyte b450M Aorus modelini alacağım.
Bunlarla beraber kaç Watt PSU almalıyım ?

Anakart ve PSU tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim sistemimde bu şekilde 750 Watt güç kaynağı almayı düşünüyorum fazla diyorlar ama olsun fazlası zarar değil az olmasında...

Bu iki parça toplam bütçeniz nedir?

Ben, Strix B450-f ve Sharkoon Silent Storm 750w +80 kullanıyorum. Bütçeniz varsa ikiside çok iyi parçalar, önerebilirim.

HDD'yi SSD ile değiştirin. ASUS TUF b450'nin fiyatı çok iyi şuan Vatan'da kaçırmadan alın isterseniz.
Güç kaynağı konusunda yorum yapamıyorum. Bana göre en önemli bileşen bilgisayarın içinde 350 lira çok az bir bütçe.

Şuanlık HDD kullanacağım ama ileride mutlaka SSD de ekleyeceğim.

Bütçe belirtirseniz iyi olur. 8 GB RAM ve 4 GB VRAM yeterli değil, HDD olarak da WD daha iyi.

Şöyle bir sistem topladım fakat parçalar birbirine uyumlu mu bilmiyorum, araştırmak lazım ama uyumlu değilse de küçük bir oynamayla halledilir.

Belirttiğim kart elimde var.
Sistem upgrade edilebilir bir şekilde tutmak İstiyorum o yüzden r5 2600 seçtim.Şu anlık bu kartı kullanıp ileride upgrade yapacağım.
Vatanda şuan b450 TUF modeli 570 TL onu almayı planlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…