BerkCep Decapat Katılım 12 Aralık 2018 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2018 #1 Sistemimi yeni topladım, bugün ilk benchmarklarımı yaptım ama ısı değerlerini biraz yüksek buldum gibi. Sizce normal mi? Ryzen 5 2600 (Stock Wraith soğutucu) Sapphire Nitro+ Rx 580 GA-AB350M DS2 16GB DDR4 3000MHz Ram SilverStone 550W 80+Bronze PSU Zalman Z3 Plus Kasa Sistemin Boşta Hali Dosya Ekleri 1.png 75,7 KB · Görüntüleme: 99
Sistemimi yeni topladım, bugün ilk benchmarklarımı yaptım ama ısı değerlerini biraz yüksek buldum gibi. Sizce normal mi? Ryzen 5 2600 (Stock Wraith soğutucu) Sapphire Nitro+ Rx 580 GA-AB350M DS2 16GB DDR4 3000MHz Ram SilverStone 550W 80+Bronze PSU Zalman Z3 Plus Kasa Sistemin Boşta Hali
IşQlı MşQlı Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Kasım 2016 Mesajlar 1.692 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2018 #2 Kasanın hava sirkülasyonu nasıl? Boştaki değerler çok kötü değil ama yükte hafif yüksek gibi işlemci.
Kasanın hava sirkülasyonu nasıl? Boştaki değerler çok kötü değil ama yükte hafif yüksek gibi işlemci.
BerkCep Decapat Katılım 12 Aralık 2018 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2018 #3 IşQlı MşQlı dedi: Kasanın hava sirkülasyonu nasıl? Boştaki değerler çok kötü değil ama yükte hafif yüksek gibi işlemci. Genişletmek için tıkla... Önde 2, üstte 2,arkada 1 fan var.
IşQlı MşQlı dedi: Kasanın hava sirkülasyonu nasıl? Boştaki değerler çok kötü değil ama yükte hafif yüksek gibi işlemci. Genişletmek için tıkla... Önde 2, üstte 2,arkada 1 fan var.
Musa Can Megapat Katılım 8 Ağustos 2015 Mesajlar 445 Çözümler 3 21 Aralık 2018 #4 Bu değerler fazla, kasa fanlarını ters takmış olabilir misin? Örneğin egzoz fanı içeri üfleyecek şekilde?
Bu değerler fazla, kasa fanlarını ters takmış olabilir misin? Örneğin egzoz fanı içeri üfleyecek şekilde?
BerkCep Decapat Katılım 12 Aralık 2018 Mesajlar 103 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2018 #5 Musa Can dedi: Bu değerler fazla, kasa fanlarını ters takmış olabilir misin? Örneğin egzoz fanı içeri üfleyecek şekilde? Genişletmek için tıkla... Kasa ile geldiği şekilde duruyor,ben ellemedim yani. Öndeki iki fan içeri üflüyor,üstte ki iki fan yukarı üflüyor(dışarı). Egzoz fanı da dışarı üflüyor.
Musa Can dedi: Bu değerler fazla, kasa fanlarını ters takmış olabilir misin? Örneğin egzoz fanı içeri üfleyecek şekilde? Genişletmek için tıkla... Kasa ile geldiği şekilde duruyor,ben ellemedim yani. Öndeki iki fan içeri üflüyor,üstte ki iki fan yukarı üflüyor(dışarı). Egzoz fanı da dışarı üflüyor.