Arkadaşlar merhaba. Topladığım sistem şöyle:
Sistemde "şu ürünün bir alt modeli ile arasında performans farkı çok yok, boşuna daha fazla para verme" veya "Gigabyte anakartları kötü 50 TL fazla ver ASUS al" tarzında verebileceğiniz öneriler var mı? Bu sistem yaklaşık 5000 TL ediyor. Hem nereden kısabilirim diye bakıyorum hem de hiçbir şeye boşa para vermemeye çalışıyorum eğer o ürün kötüyse.
Son sorum da soğutmayla ilgili. Bu işlemcinin, ekran kartının vs. soğutması nasıl? Kasada 4 stok fan var daha fazla eklemem gerekir mi?
Teşekkürler.
- AMD Ryzen 5 2600.
- Gigabyte B450M DS3h 3200MHz(OC) DDR4 soket AM4 M.2 HDMI DVI mATX anakart.
- Gigabyte GeForce GTX 1660 Super OC 6 GB GDDR6 192 Bit ekran kartı
- Power Boost VK-G3403S 650W 80+ tempered glass mesh panel USB 3.0 mid Tower kasa.
- XPG 8 GB Gammix D10 siyah 3000MHz CL16 DDR4 single kit RAM.
- Seagate 1TB Barracuda 64MB 7200RPM 3.5" SATA 3.0 harddisk.
- Adata 120GB SU650 M.2 SSD (550 MB okuma / 410 MB yazma
Sistemde "şu ürünün bir alt modeli ile arasında performans farkı çok yok, boşuna daha fazla para verme" veya "Gigabyte anakartları kötü 50 TL fazla ver ASUS al" tarzında verebileceğiniz öneriler var mı? Bu sistem yaklaşık 5000 TL ediyor. Hem nereden kısabilirim diye bakıyorum hem de hiçbir şeye boşa para vermemeye çalışıyorum eğer o ürün kötüyse.
Son sorum da soğutmayla ilgili. Bu işlemcinin, ekran kartının vs. soğutması nasıl? Kasada 4 stok fan var daha fazla eklemem gerekir mi?
Teşekkürler.
Son düzenleyen: Moderatör: