Ryzen 5 2600 / GTX 570 mi yoksa Ryzen 5 1400 / GTX 580 mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaptığım zaman 149 TL gibi bir fark oluşuyor, beni ne kadar etkiler tam olarak emin değilim
Hocam hem ekran kartınız hem de işlemci uyumlu oluyor ama fiyat zorluyorsa 1400 olabilir ama FPS oyunları için işlemci önemlidir.

R5 1400 ve 1600 arasinda bayağı bir fark var. Hem tekli hem de çoklu çekirdekli islerde.

Halen bilerek yapiyor random, random, random ve random.
Haklısınız bütçemi biraz daha arttırabilirim sanırım, çok teşekkür ederim.

Haklısınız bütçemi biraz daha arttırabilirim sanırım, çok teşekkür ederim.
Bilgisayarinizi ne amaçla ve ne kadar uzun sureli kullanmayi dusunuyorsunuz? Bu cevap oyun için ve 4-5 yil ise guzel daha para biriktirip tabii sizin karariniz 4500-5000 TL bandina cikmaz tarihinizde olmali. Ama o kadar bekleyemem biriktirmek icin dersenizde suan bosta, gereksiz paraniz duruyorsa (gereksizden kastim ileride kullanmayi dusunmediginiz acil durum parasi olmayan bir paradan bahsediyorum) 3000-3500 TL bandina cikmak siddetle tavsiye ederim. Bu arada monitor ile alakali mesaj dikkatimi cekmedi. Monitor var mi sizde yoksa butce dahilinde mi?
----
Vaktim olunca hem 3000 TL hem de 5000 TL bandinda sistem aticagim konuya bilginize.

Bütçem kısıtlı olduğu için 2500 TL verebilirim.Monitör 2500 T.L'nin içinde değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…