Ben de internet üzerinden bir video izledim. Hackintosh'un bayağı iyi olduğunu gösteren değerler vardı.MacOS X laptoplara kurulursa daha tatlı oluyor. Dualboot yaparsanız clover ile ilk başta işkence çekebilirsiniz. Ben özellikle desteklenmeyen FX serisi için 3 gün uğraştım ama yapabildim. Sizin bahsettiğiniz bilgisayarlara tek seferde kurulur merak etmeyin. Günlük kullanımda ve render işlerinde macOS bayağı bir Windows'dan hızlı. Özellikle macOS'u 1 gün kullandıkdan sonra Windows 10'un görüntüsü çok kuru ve boş geldi.
Ryzen 7 3700u gibi işlemcilere Mac desteği gelme gibi bir ihtimal var mı?9750H ve M1'den güçlü olamayabilir zira işlemci belli. Öte yandan işinizi fazlası ile görür, gerçek Mac aratmaz.
Eğer destek yoksa, elementaryOS'u öneririm;Ryzen 7 3700u gibi işlemcilere Mac desteği gelme gibi bir ihtimal var mı?
Uyumlu bir harici ekran kartı (GPU) varsa zaman destek her zaman var.Ryzen 7 3700u gibi işlemcilere Mac desteği gelme gibi bir ihtimal var mı?
Ekran kartı da dahili ne yazık kiUyumlu bir harici ekran kartı (GPU) varsa zaman destek her zaman var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.