Ryzen 5 2600 İçin RAM ve Anakart Önerisi

G4m3R_TR

Hectopat
Daha fazla  
Meslek
Makine teknikerliği
Merhaba arkadaşlar, yeni bir sistem toplayacağım, sistemde Ryzen 5 2600 işlemci kullanacağım. Sizce bu anakart ve RAM'lerde hangisini tercih etmeliyim?

Bir kaç gündür bu konuyu karara bağlayamadim, yardımcı olursanız sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2019-07-05-18-21-00-294_com.pozitron.hepsiburada.jpeg
    54,1 KB · Görüntüleme: 101
Son düzenleyen: Moderatör:
Corsairin ramlerini kullanıyorum bir sıkıntı yaşamadım, araştır en ucuz nerde varsa ordan al fazla para vermeye gerek yok kardeşim.

Corsairin 8x2 ramlerini kullanıyorum. Güzel, sıkıntısı yok.

Ben daha önce çok kez corsair kullandım fakat adata nasıl bir markadır, ram olarak tercih edilebilir mi?

Ben Vengeance model kullanıyorum ve bir sorunum yok. Ayrıca Asus'un B450-Plus veya MSI B450 Tomahawk modelini öneririm. Fakat yukarıdan hangisi dersen MSI B450M Tomahawk.
Tomahawk dediğin siyah olan msi mi yoksa kırmızı olan mı?

Ram leri dual olarak almak yerine aynısından iki tane single almak daha uygun oluyor fiyat açısından. Dual çalışıyorlar zaten gene. Ufak bir ihtimal de olsa çalışmayabilir deniyor ancak ben daha hiç denk gelmedim.

Gigabyte B450M Gaming modelini kullanıyorum. Fiyat performans olarak baktığında en iyisi o bence. VRM soğutması gayet iyi.

Bir de g.skill nasıldır? bunların fiyatı 550 TL

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…