Ryzen 5 2600 için Soğutucu Tavsiyesi

blade2016

Hectopat
AMD Wraith Prism RGB Ryzen soğutucusunu 200 TL'ye 2. el buldum fakat daha iyi bir soğutma önerisi olan varsa tavsiyenizi yazar mısınız? Lütfen.

Ayrıca sıvı soğutma mı almalıyım diye düşünüyorum gerek var mı? Akasa Venom R20'yi 2. El 280 TL'ye buldum.

Hangisini veya ne almalıyım? Bütçe 300 TL.

Teşekkürler.

Laptop kullandığımdan öneremiyeceğim ama sıvı soğutmaya gerek yok diye düşünüyorum overclock yapmayacaksanız tabi.

Sıcaklık değerlerini paylaşırsanız almanıza gerek olup olmadığını veya ne alıp almayacağınız konusunda yardımcı olabilirim.

Ben de kendi işlemcime soğutucu alacağım güzel indirim yakaladığımda ama Coolermaster Masterliquid Lite 120 ile bunun arasında kaldım. İkisi için de güzel yorumlar var. Coolermaster'ın 250 TL bandına indiğini hatırlıyorum indirimlerle. Siz neden bu fiyata sıvı soğutma alınmaz dediniz. Sonuçta sıvı soğutmaların fanları kasa fanı kısmına takıldığından sıcak havayı direk kasa dışına üfleyeceği için kasa içi hava sıcaklığı bakımından sıvı soğutmalar daha yararlı olmaz mı?

Evet, arkadaşın bahsettiği soğutma pek kaliteli değil ve sorun çıkartabiliyor. Cooler Master gayet iyi bir soğutucu tabii ki sıvı soğutma daha iyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…