GTA 5'te 60 üstü göremiyorum. High ayarlarda.
5500XT.
%100 işlemci %60 seviyesinde GPU kullanımı var. V-sync kapalı ayar yapmayı biliyorum.Darboğazla alakasını nereden çıkarttınız peki?
5-6 Yıldır sistemlerle uğraşıyorumDediğinin darboğazla alakası ne? V-SYNC falan açıktır muhtemelen.
Hocam sisteminizde bir sıkıntı vardır. 3500X ile 5500XT asla darboğaz yapmaz.%100 işlemci %60 seviyesinde GPU kullanımı var. V-sync kapalı ayar yapmayı biliyorum.
5-6 Yıldır sistemlerle uğraşıyorum
Ayar yapmayı biliyorum.
O islemciyle ekran karti darboğazla yaklasamazlar bile. RX 580 gucunde bir ekran karti ha 5500xt.%100 işlemci %60 seviyesinde GPU kullanımı var. V-sync kapalı ayar yapmayı biliyorum.
5-6 Yıldır sistemlerle uğraşıyorum
Ayar yapmayı biliyorum.
2020'de aldım sistemi 4 gün önce formatladım bi sıkıntı, virüs, toz yok. Termal macunlarıda yeni. Herşey sağlıklı CPU sıcaklığı 65 GPU ise 70 seviyelerinde UV yok. Oynadığım oyunlar işlemci ağırlıklı olduğu için GPUyu besleyemiyor ve FPS düşük kalıyor.Hocam sisteminizde bir sıkıntı vardır. 3500X ile 5500XT asla darboğaz yapmaz.
Kullandınız mı?O islemciyle ekran karti darboğazla yaklasamazlar bile. RX 580 gucunde bir ekran karti ha 5500xt.
%100 işlemci %60 seviyesinde GPU kullanımı var. V-Sync kapalı ayar yapmayı biliyorum.
5-6 yıldır sistemlerle uğraşıyorum.
Ayar yapmayı biliyorum.
2020'de aldım sistemi 4 gün önce formatladım bir sıkıntı, virüs, toz yok. Termal macunları da yeni. Her şey sağlıklı CPU sıcaklığı 65 GPU ise 70 seviyelerinde UV yok. Oynadığım oyunlar işlemci ağırlıklı olduğu için GPU'yu besleyemiyor ve FPS düşük kalıyor.
Kullandınız mı?
O islemciyle ekran karti darboğazla yaklasamazlar bile. RX 580 gucunde bir ekran karti ha 5500xt.
Vram 2.6gb ayarındaydı vram yetersizliği gibi bi durum görmedim. CS2 de Yüksek ayarlarda 90-100 arası gidip geliyor.Sorununuzun darboğazdan farklı olduğunu düşünüyorum. VRAM yetmiyor olabilir ve GTA 5 çok yüksek grafikli bir oyun değil %100 kullanım görmemeniz pek absürt değil.
Thread konusunda yeterli geliyor olabilir.Hocam ben 5500XT'den daha güçlü olan 1660 Ti ile birlikte kullanıyorum R5 2600'ü. Gerek hikayeli oyunlarda gerek FPS oyunlarında gram darboğaz emaresi göremedim.