EgemenB. Centipat Katılım 2 Mart 2020 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #1 Merhaba Ryzen 5 2600 işemcime overclock yapmak istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum. Anakartım ise B450 M-A Pro Max.
Merhaba Ryzen 5 2600 işemcime overclock yapmak istiyorum ve yardımlarınızı bekliyorum. Anakartım ise B450 M-A Pro Max.
FurkanxdTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.608 Çözümler 8 15 Eylül 2020 #2 AMD Ryzen Master indirip profil deneyin. Stabil profili bulduktan sonra BIOS'tan ayarlayın. İşlemci soğutucunuz nedir?
AMD Ryzen Master indirip profil deneyin. Stabil profili bulduktan sonra BIOS'tan ayarlayın. İşlemci soğutucunuz nedir?
EgemenBasay Centipat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 8 15 Eylül 2020 #3 FurkanxdTR dedi: AMD Ryzen Master indirip profil deneyin. Stabil profili bulduktan sonra BIOS'tan ayarlayın. İşlemci soğutucunuz nedir? Genişletmek için tıkla... Az önce ban yedim. Bu arada stok fan ile kullanıyorum.
FurkanxdTR dedi: AMD Ryzen Master indirip profil deneyin. Stabil profili bulduktan sonra BIOS'tan ayarlayın. İşlemci soğutucunuz nedir? Genişletmek için tıkla... Az önce ban yedim. Bu arada stok fan ile kullanıyorum.
FurkanxdTR Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Eylül 2020 Mesajlar 2.608 Çözümler 8 15 Eylül 2020 #4 Hiç bulaşma OC işlerine stok fan varsa. İşlemcin şuan yükte kaç derece ?
kadirz123 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 3.074 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #5 Neden yapmak istiyorsunuz ki ? Zaten güçlü bi işlemci.
D dikkatet3806 Centipat Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 631 Makaleler 2 15 Eylül 2020 #6 Bence oc ye gerek yok işlemci güçlü bir işlemci. Boşuna yorma işlemcinin ömrünü kısaltma. Sıvı soğutman varsa acıma derim. Orası başka tabii.
Bence oc ye gerek yok işlemci güçlü bir işlemci. Boşuna yorma işlemcinin ömrünü kısaltma. Sıvı soğutman varsa acıma derim. Orası başka tabii.
EgemenBasay Centipat Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 8 15 Eylül 2020 #7 kadirz123 dedi: Neden yapmak istiyorsunuz ki? Zaten güçlü bir işlemci. Genişletmek için tıkla... Daha fazla performans almak istiyorum ve Boost'la 3, 9 oluyor lakin ben en fazla 3, 60 GHz görüyorum. FurkanxdTR dedi: Hiç bulaşma OC işlerine stok fan varsa. İşlemcin şu an yükte kaç derece? Genişletmek için tıkla... Cinebench'te 80 dereceyi buluyor fakat GTA 5 gibi işlemciyi yoran bir oyunu oynayınca 70 dereceyi geçmiyor.
kadirz123 dedi: Neden yapmak istiyorsunuz ki? Zaten güçlü bir işlemci. Genişletmek için tıkla... Daha fazla performans almak istiyorum ve Boost'la 3, 9 oluyor lakin ben en fazla 3, 60 GHz görüyorum. FurkanxdTR dedi: Hiç bulaşma OC işlerine stok fan varsa. İşlemcin şu an yükte kaç derece? Genişletmek için tıkla... Cinebench'te 80 dereceyi buluyor fakat GTA 5 gibi işlemciyi yoran bir oyunu oynayınca 70 dereceyi geçmiyor.
kadirz123 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2018 Mesajlar 3.074 Çözümler 10 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2020 #8 EgemenBasay dedi: Daha fazla performans almak istiyorum ve Boost'la 3, 9 oluyor lakin ben en fazla 3, 60 GHz görüyorum. Cinebench'te 80 dereceyi buluyor fakat GTA 5 gibi işlemciyi yoran bir oyunu oynayınca 70 dereceyi geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Bırakın olduğu gibi kalsın.
EgemenBasay dedi: Daha fazla performans almak istiyorum ve Boost'la 3, 9 oluyor lakin ben en fazla 3, 60 GHz görüyorum. Cinebench'te 80 dereceyi buluyor fakat GTA 5 gibi işlemciyi yoran bir oyunu oynayınca 70 dereceyi geçmiyor. Genişletmek için tıkla... Bırakın olduğu gibi kalsın.