Ryzen 5 2600 overclock nasıl yapılır?

VuurTexx

Centipat
Daha fazla  
Anakart
Msi B450M-a Pro Max
İşlemci
Ryzen 5 2600
Bugün stock soğutucudan Thermalright Peerless Assassin 120 SE TL-C12C'ye geçtim ileride belki işlemciyi 5600 le değiştiririm diye. Şimdilik böyle bir imkanım yok bu yüzden overclock yapmayı düşünüyorum pek bir bilgim yok anakartım MSI B450M- a Pro Max Ryzen Master üzerinden otomatik algılama sistemi varmış galiba oradan mı yapayım yoksa BIOS'tan mı?

Yanlış bilgi
X takısı olmadığı için O.C olmaz. Bende de 5600 var yapamıyorum, arkadaşta 2600x var. Tek tık O.C yapabiliyor ama ben yapamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
X takısı olmadığı için O.C olmaz. Bende de 5600 var yapamıyoprum, Ark'ta 2600X var. Tek tık O.C yapabiliyor ama ben yapamıyorum.

BIOS üzerinden manuel yapabiliyoruz değerlerle oynayıp sadece Ryzen Master'da otomatik hazır halleri yok.

BIOS üzerinden manuel yapabiliyoruz değerlerle oynayıp sadece Ryzen Master'da otomatik hazır halleri yok.
Doğrudur. 2-3 yıl önce 470 te o.c yaptım. Ekran falan bozuldu dilim yandı daha da yanaşmadım. Kolay işlem olsa denerdim ama vesselam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…