Ryzen 5 2600 RX 570 8 GB sistem alınır mı?

Enes_0606

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm cümleten bir kasa monitör alacağız da.
Ryzen 5 2600 işlemci.
RX 570 8 GB ekran kartı.
8 GB RAM 3200 MHz DDR 4
144 Hz Game Power monitör.
Kasa monitöre 10 lira fiyat çekti sizce mantıklı mıdır? Şimdiden teşekkürler

Monitör kötü. RAM'in GPU'nun markası ne? Bütçeniz nedir?

Fiyatı gayet iyi çekmiş. Fakat testleri isteyin. Sorunlu olabilir.

Fiyat aşırı iyi bir RAM alsanız iyi olur ama ekstradan.

Pahalı bir sistem kendiniz daha iyisini toplayabilirsiniz ama kazığın kazığı değil monitör dahil olduğu için. 1-2K indirim yaparsanız alınabilir uğraşmamak için. Tek tek daha iyisi de toplanır diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu tarz bir sistem size daha fazla performans sunacaktır. Parçaların aynı olmasına gerek yok hatta gönlümden geçen 1080li sistem.

Bu videonun bir geçerliliği yok.
R5 3600 işlemcisini 1400 liraya aldıgını soyluyor sanırsam videoda.
Bu videodan 1 hafta sonra R5 3600 işlemcimi 2400 liraya sattım.

Aşırı iyi denebilecek bir fiyat yok, bu seviyedeki sistemler 7K bandında geziyor zaten. Monitörüde 3kya rahatlıkla bulabilir.

Tek tek parca kovalamaktansa hazır olarak monitor+kasa fiyat cok iyi yine söylüyorum.

Bu videonun bir geçerliliği yok.
R5 3600 işlemcisini 1400 liraya aldıgını soyluyor sanırsam videoda.
Bu videodan 1 hafta sonra R5 3600 işlemcimi 2400 liraya sattım.
Siz pahalıya satmışsınız hocam . Hem siz videonun geçerliliği yok nasıl diyorsunuz? Adam köpek gibi kovalamış piyasayı pazarlığını da yapmış canavar gibi f/p sistem koymuş. Uğraşırsa konu sahibi de yapar haa belki uğraşmak istemez 8e olmaz 10a olur. Sistemin fiyatı o kadar iyi değil ki eğer alırsanız oyunda rx570 ve 8gb ramle birlikte ağlarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…