RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2020 #1 Soruyu konu başlığında sordum. Yeni bir monitör sipariş verdim çift monitör kullanmak performans kaybı vs. yaşatır mı?
Soruyu konu başlığında sordum. Yeni bir monitör sipariş verdim çift monitör kullanmak performans kaybı vs. yaşatır mı?
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 14 Mart 2020 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2020 #3 KuoNN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dostum iş yerindeyim video açıp izleyemiyorum yazsaydın iyi olurdu.
KuoNN dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Dostum iş yerindeyim video açıp izleyemiyorum yazsaydın iyi olurdu.
KuoNN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 6.328 Makaleler 3 Çözümler 68 14 Mart 2020 #4 RotasızBey dedi: Dostum iş yerindeyim video açıp izleyemiyorum yazsaydın iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Evet, etkiliyor ancak ciddi derecede fark yok.
RotasızBey dedi: Dostum iş yerindeyim video açıp izleyemiyorum yazsaydın iyi olurdu. Genişletmek için tıkla... Evet, etkiliyor ancak ciddi derecede fark yok.
RotasızBey Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2019 Mesajlar 4.775 Çözümler 6 Yer BesDokuz Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2020 #5 KuoNN dedi: Evet, etkiliyor ancak ciddi derecede fark yok. Genişletmek için tıkla... Tek monitörde oynayacağım oyun PUBG ve PUBG Mobile diğer monitördede şarkı falan açarım.
KuoNN dedi: Evet, etkiliyor ancak ciddi derecede fark yok. Genişletmek için tıkla... Tek monitörde oynayacağım oyun PUBG ve PUBG Mobile diğer monitördede şarkı falan açarım.